Hledá se zubař, který Jágrovi spraví úsměv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hledá se zubař, který Jágrovi spraví úsměv!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto: Facebook, ČTK, ara)

Vypadá to, že Jaromír Jágr (43) má konečně po starostech. Toho pravého zubaře, který by mu měl nahradit čtyři vyražené horní zuby, mu nejspíš našel Petr Vampola (33)!

Bylo to velké haló, když svět obletělo video, na němž český hokejový bůh vypadá jako upír. Krásně ostré špičáky a mezi nimi prázdno. „Milý Ježíšku, chtěl bych k Vánocům nové zuby,“ volal Jarda o pomoc k severnímu pólu poté, co ho »odzubil« hokejkou ottawský Alex Chiasson. Spasit se ho ale rozhodl hokejový kamarád Petr Vampola. Ten mu dokonce nabídl svého zubaře ! Mám pro Jardu Jágra dobrého zubaře. Teď mi dělal zuby a jsem opravdu spokojený,“ vzkázal hvězdě NHL na Facebooku a připojil fotku. Možná se tak blíží konec doby, kdy se do telefonu »Džegr« musí krkolomně představovat: „Plosím, u apalátu Jalomíl Jágl.“ Ovšem vzhledem k tomu, že před Vánoce - mi přišel o zuby už potřetí, měl by lídr Floridy zvážit, zda nenosit alespoň v prosinci košík.

Autor:  mik

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.