Odchodem hrozící Daniela Kolářová (69): V hlavě už má plán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odchodem hrozící Daniela Kolářová (69): V hlavě už má plán!

Daniela Kolářová stále patří k nejobsazovanějším herečkám. Přesto pomýšlí na konec kariéry...
Daniela Kolářová stále patří k nejobsazovanějším herečkám. Přesto pomýšlí na konec kariéry... (Profimedia.cz, TV Nova, Česká televize, Barrandov)

Daniela Kolářová má za sebou hereckou kariéru, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Není ale z těch hereček, které by na jevišti musely zemřít.

Proto si v současné době pohrává s myšlenkou, že je možná nejvyšší čas pověsit herectví na hřebík. Žádné oficiální prohlášení herečka dosud neučinila a nadále působí v pražském Divadle na Vinohradech. Netají se ale s tím, že by si chtěla užívat důchodu a věnovat se více sama sobě.


„Chci trávit více času v přírodě, plánovat čas dle svých potřeb, a nikoliv podle divadelních rozpisů. Mám pocit, že na zahrádce mám nějaký smysl,“ prozradila Kolářová v týdeníku Aha! pro ženy. Nechtěla by zklamat ani v roli babičky a zanedbávat vnoučata, které teď příliš často nevidí. Větší péči potřebuje také její manžel, herec Jiří Ornest (69), který před dvěma roky dostal po operaci embolii a ochrnul. Nyní už je na tom lépe, ale není tomu dlouho, co používal strojek, který mu usnadňoval chůzi.



Přečtěte si
ararat
10. 1. 2016 • 10:02

PETRMETR Toje další nicky Markéty,ala teriyaki nebo -belly- teriyaki už tady moc nevidíte,ale vše je stejné,jenom název nicku je jiný TÁHNI HNUSKO PSYCHOPYTICKÁ K TOMU.

ivoadler
4. 1. 2016 • 10:41

Kdyby už byla pryč, tak je pozdě.

rezacek
4. 1. 2016 • 10:17

V historickém filmu tak leda z doby ledové, o chrup se starali už ve starém Egyptě. A podobné stomatologické monstrum je František Němec. Když vidím ty jeho komedie a Tomášem Holým, tak je mi blivno.

frannes
3. 1. 2016 • 16:32

máte pravdu. divím se ,že předpokládám profesionální fotograf si toho nevšiml , někdy je opravdu lépe ústa neotevírat nebo pokud na to máte (to snad známí umělci mají nebo někdy měli) si pořídit nové zuby , můstek na celé patro nebo sólo zasazené náhrady .Kdo se dívá na filmy z produkce USA, a jiných ,by takový chrup neprošel ,snad jen u nějaké role v historickém filmu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.