Hvězda Vinařů Jitka Čvančarová (37): Podruhé se vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Vinařů Jitka Čvančarová (37): Podruhé se vdala!

Před čtyřmi řekla ano v kostele, v seriálu Pavlu Liškovi před kostelem.
Před čtyřmi řekla ano v kostele, v seriálu Pavlu Liškovi před kostelem. (Foto Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský a FTV Prima)

Svatba jako řemen! Tak dopadl poslední díl druhé řady Vinařů. Pohádkový konec, který si ze tří možností vybrali hlasováním sami diváci, dohnal Jitku Čvančarovou (37) podruhé k oltáři. Před kamerou si tak zopakovala svatbu, která byla téměř nachlup stejná jako její skutečná veselka před čtyřmi roky.

Každá nevěsta by měla mít něco nového, půjčeného, modrého a starého. A to Jitka do detailu splnila na své seriálové svatbě, kdy se jako hospodská Hampolová provdala za bývalého faráře Tomicu Pavla Lišku (44). „K zapůjčeným svatebním šatům si přinesla vlastní závoj, který dostala jako dárek ze Španělska,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.


Herečka si tak připomněla svou pohádkovou svatbu s tanečníkem Petrem Čadkem (36), kterého si brala 24. září 2011 v kostele svatého Petra a Pavla v Mělníku. „Naše svatba pro nás s Petrem znamenala velmi mnoho a svatební slib jsme oba cítili jako jeden z nejsilnějších zážitků v našich životech. Bez nadsázky, bez ironie, bez patosu, prostě tak to je,“ zavzpomínala Čvančarová na svůj velký den.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.