Slavná česká návrhářka: Smrt matky a zoufalství nad rakví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavná česká návrhářka: Smrt matky a zoufalství nad rakví!

Návrhářka se rozhodla nejen podělit o vzpomínky na svou nedávno zesnulou matku.
Návrhářka se rozhodla nejen podělit o vzpomínky na svou nedávno zesnulou matku. (Aha! – Karel Kopáč, hermina.cz, ara)

Podělila se o svůj zármutek. Blanka Matragi (62) zveřejnila fotografii z pohřbu maminky Růženy. Módní návrhářka se dokonce nechala zvěčnit, jak skoro leží na její rakvi.

Její matka zemřela v neděli 22. listopadu ve Světlé nad Sázavou, kde poslední roky žila. Nešťastná návrhářka se hned ten den o svůj žal podělila s přáteli na sociální síti. „Moje nejdražší maminko Růženko, navždy zůstaneš v našich srdcích. Děkuji, moje nejdražší maminko, za vše,“ napsala si Matragi k sérii dojemných fotek z rodinného alba nejen s milovanou maminkou, ale i otcem, který již také zemřel.


Návrhářka se rozhodla nejen podělit o vzpomínky na svou nedávno zesnulou matku, ale nechala se »s ní« dokonce naposledy vyfotit na jejím pohřbu. Sérii snímků v sobotu rozšířila o další dvě fotografie. Na jedné z nich je smuteční kytice se vzkazem od Matragi a jejího manžela: „Navždy s láskou, Blanka a Makram.“ Na druhé pak zhroucená na matčině rakvi. „To, že se Blanka Matragi svěřila s tak intimní věcí, kterou mnozí často raději skrývají, jí zřejmě pomáhá se s velkou bolestí v srdci snáze vyrovnat,“ řekl deníku Aha! psycholog, který se nepřeje být jmenován.



Přečtěte si
eremita
3. 12. 2015 • 23:37

Důchodkyně Matragi ztrácí soudnost. Rodiče nás opouštějí, kdo si jich užívá do tak pokročilého věku jako ona, je šťastlivec. Ale paní Matragi žila dlouhá desetiletí v daleké cizině, tak s matkou nemohla pobývat tak často. Nevím, jak dobrá je švadlena, komediální talent nebo odtržení od reality života jí nechybí...

-bello-
3. 12. 2015 • 17:14

Nevím , jaká byla její máma, ale normální máma by vstala a vlepila jí facku že jí dělá z pohřbu šou a zas by si do tý rakve lehla a usula a měla už klid . Matragi je nechutná, na fcb celýmu světu musí protřepávat city a její šaty jsou tak akorát pro Araby a cirkusová představení ( kromě jedněch, které se mi kdysi na výstavě v Obecním domě líbily -slyšíš meku ?

mandat
1. 12. 2015 • 15:55

Matka byla min. 80 let stara, tak jake drama.To se snad da ocekavat.Komediantka je to.

marlen5
1. 12. 2015 • 10:39

Je to divadlo pro lidi - jen ona sama ví odkud pramení její potřeba sdílet tak soukromé věci a co tím sleduje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.