Dojemné setkání prince Harryho se sirotkem po 11 letech! Kámo, kde já tě už viděl?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dojemné setkání prince Harryho se sirotkem po 11 letech! Kámo, kde já tě už viděl?!

Stejné místo, stejní lidé. Jen o 11 let později. Princ Harry učil chlapce v sirotčinci sázet stromky.
Stejné místo, stejní lidé. Jen o 11 let později. Princ Harry učil chlapce v sirotčinci sázet stromky. (Foto: Profimedia)

Návštěvy prince Harryho (31) v afrických sirotčincích nejsou jen povrchním gestem. Tou poslední dojal slavný divoch celý svět. Vypravil se do afrického Lesotha, kde se po 11 letech opět shledal s chlapečkem jménem Mutsu Potsane, kterého tam v roce 2004 učil sázet stromky!

A přestože už je z caparta dospívající mladík, do náruče svému zrzavému kamarádovi padl jako malé dítě! V sirotčinci pronesl britský princ dojemnou řeč o tom, jak i on přišel o maminku: „Můj život je sice úplně jiný než ten váš. Něco máme ale přece jen společné. I já jsem ztratil milovanou maminku. Tak nečekaně, najednou byla prostě pryč. Dosud mám v životě mezeru, která nikdy nebude zaplněna,“ vzpomínal na tragicky zesnulou princeznu Dianu (†36).

Princ Harry učí chlapečka v sirotčinci sázet stromky.

Autor:  kat

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.