Upír Krejčí (60): Ráno nasednete, večer vysednete. Takhle už to dál nešlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Upír Krejčí (60): Ráno nasednete, večer vysednete. Takhle už to dál nešlo!

Václav Upír Krejčí si v současnosti nemůže na bydlení stěžovat.
Václav Upír Krejčí si v současnosti nemůže na bydlení stěžovat. (Foto Aha! – Martin Hurda, ara )

Herec, moderátor a komik Václav Upír Krejčí už našel svůj ráj na zemi. Je jím venkovská usedlost v pražských Řepích. Předtím ale nebylo vše tak ideální…

Než se Upír Krejčí přestěhoval se svou rodinou do domu v odlehlé části Prahy, vyzkoušel si téměř všechny možnosti bydlení. S manželkou Zuzanou, která je architektka, zrekonstruovali postupně dva byty, poté koupili i chalupu. Nebylo to ale tak ideální, jak se jim zprvu zdálo.

„Zjistili jsme, že chalupa je drahý luxus. Máte všechno dvakrát, akorát jednu ženu. Začali jsme tam bydlet. Den začínáte sednutím do auta, jedete do Prahy a končíte večer vysednutím. Tak jsme chalupu zase prodali,“ prozradil Upír pro magazín Moderní bydlení deníku Blesk. Rekonstrukce usedlosti v Řepích sice trvala osm let, ale stálo to za to. Na přestavbě se navíc velkou měrou podílela také Upírova manželka, dělala dokonce i stavební dozor.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.