Fůj! Herci ze seriálu Vinaři potřebují provětrat šatník! Foto jako důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fůj! Herci ze seriálu Vinaři potřebují provětrat šatník! Foto jako důkaz!

Outfity hlavních seriálových postav se opakují až příliš často... Co za tím vězí?
Outfity hlavních seriálových postav se opakují až příliš často... Co za tím vězí? (Foto TV Nova, FTV Prima)

Za málo peněz hodně muziky! Parta kolem Václava Postráneckého (72) z Vinařů oblékla sepraný a obnošený šatník. A co víc! Levné kousky z první série seriálu nosí po roce před kamerou i ve dvojce.

Nejenže produkce šetřila na vozovém parku, ale dokonce i na oblečení pro herce. A to i na takové hvězdě, jakou je představitel Bedřicha Pavlíčka Václav Postránecký. „Od natáčení první série uplynul jedem rok a kostýmy se zachovaly, a proto byly použity i pro pokračování,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Diváci své oblíbence tak vídají ve stejném oblečení.


Protože se ale už před rokem za kostýmy nevyhazovaly horentní sumy a pořizovaly se i ve výprodejích a v bazarech, v některých případech si to vybralo svoji daň. Například košile jihomoravského playboye Jakuba Hřebce v podání Tomáše Matonohy (44) už dávno nezáří jasnými barvami jako před rokem.



Přečtěte si
ivoadler
17. 11. 2015 • 10:43

Co na tom, že ten seriál stojí za hovvno. Hlavně, že tak báječně platí. Co se ušetří na rekvizitách a oblečení, o to víc mohou dostat herci. Máme jich málo a proto je třeba si jich považovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.