Celý svět vyjadřuje podporu Francouzům: Připojil se i Jaromír Jágr! A co říkají naše celebrity? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Celý svět vyjadřuje podporu Francouzům: Připojil se i Jaromír Jágr! A co říkají naše celebrity?

Jaromír Jágr vyjádřil svůj pocit obrázkem.  „Pařížané, myslím na vás,“ vzkázal vcelku jasně.
Jaromír Jágr vyjádřil svůj pocit obrázkem. „Pařížané, myslím na vás,“ vzkázal vcelku jasně. (Foto: ara)

Ne, tenhle zrůdný čin nemohl nechat nikoho chladným. Drtivá většina lidí vyjadřuje podporu Paříži a jejím obyvatelům, kteří se stali oběťmi násilí. Umělci, sportovci, politici i obyčejní lidé. K nim se připojila i ikona světového hokeje Jaromír Jágr: „Pařížané, myslím na vás,“ vzkázal vcelku jasně. Je mu smutno z toho, co se stalo. Nechápe hrůzný čin teroristů, nemůže uvěřit, že zemřelo tolik nevinných lidí...

Minutou ticha uctily památku obětí pátečních teroristických útoků v Paříži před všemi sobotními zápasy hokejová NHL i basketbalová NBA. Na stadionech zazněla francouzská hymna – La Marseillaise. Sám »Džegr« vyjádřil podporu po svém – na sociální síť dal fotografii z kabiny, kde drží obrázek s Eiffelovou věží a srdcem. Ve fotogalérii najdete ohlasy našich známých umělců.

 



Přečtěte si
ararat
20. 11. 2015 • 09:11

na tebe Hitlera,jsi nepoužitelná pro život a jenom nám užíráš ze společného krajíce...zmetku

-bello-
16. 11. 2015 • 21:12

Můj názor na Francii je neměnný .Nesympatizuji s ní a nikdy nebudu . Nenechám se dojímat, protože vím, že desetiletí vře Francouzům půda pod nohama a konkrétně jejich vládní management nikdy nic neřeší..Francouz je Francouz, cikánská mentalita.Dotace bral, o budoucnost se nestaral.Sem tam si střihne Je sui Charles a Evropo postarej se! Jen mě tak napadlo, co by se stalo, kdyby si IS spletl zeměpis a srovnal se zemí ten zkorumpovanej barák v Bruselu

nicnezpravda
16. 11. 2015 • 12:23

tu montáž prý dělal hokejový klub či co..těžko říct,jestli ten obrázek Jágr vůbec kreslil..ale je divné,že souhlasil s fotomontáží a neudělal radši novou fotku když už..

pravlast
16. 11. 2015 • 11:46

Jarda byl a je formát. Hlavně že se nijak nevyjadřuje Dienstbier acelá ta sebranka sluncařů.Dienstbier prý byl podepsat kondolenci u Fr.vyslanectví,kdybych tam byl i já,nakopu mu delpr.

ph79
16. 11. 2015 • 10:53

To myslí vážně Jágr, nebo Aha? Stejná fotka jako podpora pro Gotta!!! Fakt blbý..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.