Největší hity televizí: Mádl bude všude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Největší hity televizí: Mádl bude všude!

Herec Jiří Mádl je v kurzu!
Herec Jiří Mádl je v kurzu! (Foto pro Aha! – film Padesátka, ara)

Maskot Vánoc! V toho se díky České televizi proměnil Jiří Mádl (29). O svátcích se objeví nejen ve dvou pohádkách, ale i dvou komediích. Za prostor na obrazovce se ale »platí«. Televizi věnoval celé léto a kvůli ní přetrpěl i nejnáročnější natáčecí den své dosavadní herecké kariéry.

Kdo nemá rád Mádla, může o Vánocích vypnout televizi. Poprvé to bude na Boží hod vánoční, kdy se objeví v nové pohádce Svatojánský věneček. A právě na ni představitel kuchaře Ondry hned tak nezapomene. „Do natáčení se nám tam přesně trefila hrozná vedra. A protože jsme tam měli těžký kostýmy, tak to byla docela dřina,“ svěřil deníku Aha! herec s tím, že paradoxně bylo hůř, když se extrémně ochladilo.


„Jakmile skončila horka, tak na začátku září přišly hrozný zimy a déšť a my jsme přesně ten den šli do vody, do takovýho vodopádu,“ zavzpomínal. „Tam byli dokonce zranění kaskadéři a my, herci, jsme tam dost promrzli. Měli jsme dokonce na sobě neopreny. Myslím si, že za těch jedenáct let, co točím, to byl nejtěžší natáčecí den,“ dodal Mádl, který se objeví i v pohádce Peklo s princeznou, nové romantické komedii Správnej dres s Taťánou Kuchařovou (27) a zimní klasice Snowborďáci.

Jiří je v kurzu!
To, že televize vsadil na Mádla, není náhoda. Loni se v jejím průzkumu jako čert Záprtek z Lásky rohaté stal nejoblíbenější mužskou pohádkovou postavou a v pekle s Princeznou prý s Terezou Voříškovou (26) vytvořili nejoblíbenější pohádkovou dvojici.



Přečtěte si
ellenic
11. 11. 2015 • 09:11

Mádl podle mne tak jedině do pohádek, jinak hrůza. Ať raději režíruje, to by mu snad mohlo jít lépe. Doufám, že se někde vynoří charismatický mladý herec, nemusí být hezký, ale sympatický. To mi u Mádla chybí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.