Zpěvačka Tereza Kerndlová jako vosková figurína! Halloween ale neslaví. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka Tereza Kerndlová jako vosková figurína! Halloween ale neslaví.

Tereza Kerndlová se vyfotila bez makeupu a s maskou na tváři. Bez dokonalého nalíčení ani nevychází z domu.
Tereza Kerndlová se vyfotila bez makeupu a s maskou na tváři. Bez dokonalého nalíčení ani nevychází z domu. (Foto: ara)

Kdo by si myslel, že si Tereza Kerndlová (29) nechala záležet na halloweenském kostýmu, mýlil by se. Touhle maskou zpěvačka hýčká svoji pleť.

„Nelekněte se mě! Bez makeupu, v posteli, hydratuju, odpočívám. Vyzkoušely jste už tyhle masky à la druhá kůže? Jsou super,“ napsala si Tereza na sociální síť.
Zpěvačka, která se většinou ukazuje jen s dokonalou vizáží, se tentokrát vyfotila s lesklou maskou na tváři připomínající spíše vosk. Kosmetický produkt vytvořený z kokosové šťávy by měl především vyhlazovat obličej a předcházet vráskám, se kterými se Tereza evidentně snaží už dopředu zatočit.

Přečtěte si
krat5
3. 11. 2015 • 09:34

Bezesporu nejkrásnější naše zpěvačka, navíc o to milejší, že neslaví ten pitomý halloween. Zase protlačovaný svátek z venku, u nás máme Památku zesnulých, stejně jako nemáme Den díkůvzdání, Santa Kalause, Mrazíka apd. Nevím, proč pořád někomu něco chybí, máme Mikuláše a Ježíška a nevím o tom, že by si USA nebo Rusko chtělo něco takového začít slavit. Tak proč my?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.