Je čas udělat pápá? Jágr opět v bolestech, tady už jehličky asi nepomohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Je čas udělat pápá? Jágr opět v bolestech, tady už jehličky asi nepomohou!

Sérii úspěšných střel přerušilo zranění. Kvůli bolestem v tříslech Jaromír Jágr zase nemůže hrát.
Sérii úspěšných střel přerušilo zranění. Kvůli bolestem v tříslech Jaromír Jágr zase nemůže hrát. (Foto Aha!: Martin Sekanina, Martin Hykl, Dominik Bakeš, Tomáš Vrbenský)

Po skvěle zahájené sezóně v NHL je slavný útočník opět jako ryba na suchu. Při úterním zápase s Coloradem neodehrál Jágr ani tři minuty, a musel na střídačku kvůli bolestem v tříslech. Pak se zkusil ještě jednou na led vrátit, ale opět to se zkřiveným obličejem vzdal.

Tyto problémy provázejí Jaromíra Jágra už několik let a je otázkou, zda je může stále překonávat jen svojí silnou vůlí a čínskou medicínou. Náš nejslavnější hokejista už před časem přiznal, že když je nejhůř, spoléhá na akupunkturu: „Vím, že mi pomůže. Dostane bolest z mého těla.“ Jenže vpichy jehel v tomto případě neléčí příčinu, ale jen průvodní bolesti. Jaromír Jágr nikdy nepatřil k častým absentérům, sezónu 2013- 2014 odehrál dokonce celou. Jenže vloni ho už potrápily chřipky i příušnice, takže musel vynechat pět zápasů. A pokud by problémy s třísly neustaly, stane se draze placený hráč pro klub Floridy, kde nyní působí, neúnosným. Jágr je prostě legenda, od které se pořád něco čeká, a pokud mu zdraví nedovolí hrát, bude se muset odporoučet do hokejového důchodu.  

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.