Bára Kodetová (45): Hrůza ve skutečné pitevně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bára Kodetová (45): Hrůza ve skutečné pitevně!

Kodetová točila na pitevně hned několikrát. A byla to pro ni skutečná zkouška.
Kodetová točila na pitevně hned několikrát. A byla to pro ni skutečná zkouška. (Aha!: Martin PEKÁREK, Dalibor PUCHTA, MDC a Divadlo na Vinohradech)

Nemohla se ani nadechnout! Bára Kodetová (45), která hraje v seriálu Místo zločinu Plzeň soudní lékařku, se ocitla na skutečné pitevně v Plzni. Bez roušky by tam prý ale nevydržela ani vteřinu.

„Pitevna byla přizpůsobena a vyklizena pro účely našeho natáčení. Nepříjemný byl určitě pro všechny zápach z dezinfekce. Bára sama přiznala, že kvůli němu měla velký problém vše zvládnout,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení. Kvůli nesnesitelnému puchu nebyla daleko od kolapsu.


Herečka točila na pitevně hned několikrát. A byla to pro ni skutečná zkouška. „Ten zápach byl opravdu děsivý. Od té doby nevěřím seriálům, ve kterých chodí lidi na patologii bez roušky. Bez ní se tam totiž fungovat nedá,“ řekla Kodetová. Bez ochrany by se nejspíš skácela během chvíle k zemi...



Přečtěte si
wernerovamagdalena
27. 10. 2015 • 09:51

Na pitevně to nepáchne, pokud nepřinesou mrtvolu vpokročilém stupni rozkladu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.