Tančící doktorka Kateřina Cajthamlová (53): Ordinuje i na parketě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tančící doktorka Kateřina Cajthamlová (53): Ordinuje i na parketě!

S kolegou Čadkem jim to sluší!
S kolegou Čadkem jim to sluší! (Foto ČT,)

Všichni ji znají jako vymetačku ledniček. Kateřina Cajthamlová (53) z pořadu »Jste to, co jíte« je ale hlavně doktorkou. Zneužívají toho i její soupeři ze StarDance.

„Ano, tak trochu tady ordinuji,“ přiznala s úsměvem obrýlená tanečnice, ze které má největší radost hlavně chodící hypochondr Lukáš »Tydýt« Pavlásek (37). „Já tady přežil už díky paní doktorce minimálně dva infarkty,“ žertuje komik.
„Pan Pavlásek přišel, že ho bolelo bříško, a ptal se mě, jestli si má nechat opravit plombu. Je milý, říká, že je rád, že zde máme lékaře,“ přiznává skromně Cajthamlová.

Zachránila Osičku
„Kačenka mi dala mastičku na můj ztuhlý krk, kterým nemůžu ani pohnout kvůli klimatizaci ve fitku,“ přidává se Rosťa Osička (59), jehož krk opravdu zatepluje šátek. „Víte, my to tak máme asi všichni zdravotníci v krvi. Když někdo upadne, tak tam běžíme. To je automatismus, já pracuju devětadvacet let jako doktor, to už máte pod kůží. Několikrát jsem resuscitovala třeba na různých hradech,“ svěřila Nedělnímu Aha! Kateřina Cajthamlová, která tanci ve StarDance podlehla po boku Petra Čadka (36).

Tanec lepší patologie
Podle dietoložky, která se proslavila pořadem Jste to, co jíte, jsou náročné tréninky procházka růžovým sadem oproti zkoušce z patologie. Naučit se tento těžký předmět byl prý její největší tanec v životě.

Přečtěte si
anezat
29. 10. 2015 • 11:49

ellenic
25. 10. 2015 • 20:00

Hlavně se tím svým tancem zviditelní, dlouho na obrazovce nebyla.

fizi
25. 10. 2015 • 09:21

Včera jsem ji viděl soutěžit-no blbý kravský vemeno,táhnoucí se po parketu jako slon.A v tréninku ty boty-no,na kydání hnoje OK.Je nechutná a vždycky byla.Nového milence jí ale moc přeji,třeba ji to trochu změní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.