Česká Misska odvážně přiznala: Jsem na holky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Česká Misska odvážně přiznala: Jsem na holky!

Barbora Hamplová
Barbora Hamplová (Foto: Martin Sekanina)

Barbora Hamplová (25) je první královnou krásy, která otevřeně přiznala, že je na holky. Titul Miss Face získala teprve před pár dny, ale už teď je jasné, že o této krásce ještě uslyšíme.

Bára tvrdí, že sex s mužem nikdy nezkusila, prý ani líbačku. Za to přesně ví, co se jí na dívkách líbí. „Červeně nalakované nehty a píše dominantnější typy holek,“ přiznala v talk show Thomase Kruchiny na blesk.cz.

Hamplová se už v roce 2010 účastnila soutěže Česká Miss, tehdy se probojovala do finálové dvanáctky, ale o své sexuální orientaci ještě nemluvila. „Nepřiznala jsem to kvůli rodině. Jsem z malé vesnice, nepřáli si to,“ přiznala v pořadu s tím, že její rodina to nesla dost těžce.

 

Přečtěte si
antonuis.j
8. 10. 2015 • 16:17

Čím dál horší, ty naše "Miss", každý ro škaredější a škaredější, děs a hrůza! A u Miss Face by člověk čekal obličejík jak panenka, ale tohle je silný podprůměr i ve škaredinci, to je snad nějaký fór, ironie, ne? Jinak to není možné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.