Peripetie primáře Mázla Petra Rychlého: Od úmrtí po nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peripetie primáře Mázla Petra Rychlého: Od úmrtí po nevěru!

Petr Rychlý hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě od jeho úplných počátků.
Petr Rychlý hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě od jeho úplných počátků. (Foto: TV Nova)

Trampoty Čestmíra Mázla! Tak by se mohl okamžitě přejmenovat seriál Ordinace v růžové zahradě. Petr Rychlý (50) je totiž jedním z mála herců, kteří jsou hvězdami druhé série  »Růžovky« od prvního do 600. dílu.

A jako hvězdu si ho Nova patřičně hýčká! Za natáčecí den inkasuje kolem 15 000 korun. Jeho role je zásadní, takže točí prakticky obden. Měsíčně si tedy přijde na téměř 200 000 korun. Za uplynulých devět řad oblíbeného seriálu si tak vydělal kolem 11 milionů korun. A za to už se drama před kamerou i infarkt z přepracování dá vydržet.

1. díl: Muž mého života
Co prožívá Mázl? Smutek!
Gita (Daniela Šinkorová) zemřela a Čestmír se těžce vyrovnává s jejím odchodem. Lucie (Ivana Jirešová) s Hruškou (Jiří Langmajer) se dozvědí, že čekají holčičku. Bude se jmenovat Gita. Aby toho na Mázla nebylo málo, jeho syn Jakub (Ladislav Ondřej) je na poslední chvíli převezen do nemocnice s akutním zánětem slepého střeva. Operuje ho nový primář Dalibor Frynta (Jan Šťastný), se kterým si Mázl nepadl do oka.

600. díl: Tajný milenec
Co prožívá Mázl? Vztek!
Mázl příšerně zuří, protože v novinách vyšla naaranžovaná fotka milenců Jany (Agnes Branna) a jeho syna Jakuba (Ladislav Ondřej). Má z toho ostudu v celé Kamenici. Problémy na milostném poli ale řeší také doktorka Zdena Suchá (Dana Morávková ). Po svatbě by měla odjet s Davidem (Jan Čenský) na líbánky, ale místo toho ředitel Hejduk (Pavel Kikinčuk) pošle novomanžela na stáž. Chce mít milenku Zdenu jenom pro sebe.



Přečtěte si
pelagie
7. 10. 2015 • 10:24

Z figury MUDr.Mázla udělali naprostého b.l.b.c.e, už jenom proto jak se chová k té své partnerce, která dělá velké ....o a jenom buduje svoji pochybnou kariéru a všichni se okolo můžou zbláznit, takového v.o.l.a , aby člověk pohledal. Nazdar Čestmíre.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.