Noid nahradil Střihavku. Spaste duši, z Jidáše je tetovaný Ježíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noid nahradil Střihavku. Spaste duši, z Jidáše je tetovaný Ježíš!

Noid má po těle spoustu kérek. Role Ježíše byla jeho dětským snem.
Noid má po těle spoustu kérek. Role Ježíše byla jeho dětským snem. (Foto: herminapress.cz, ara)

Ze zrádného Jidáše se jako zázrakem stal Ježíš. Václav Noid Bárta (34) převzal roli Kamila Střihavky (50) v muzikálu Jesus Christ Superstar. Ve scéně bičování odhalil tetování, které »zdobí« jeho tělo.

Pro mnohé diváky byl pokérovaný Ježíš s černou kšticí a plnovousem šokující. „Ale to přece nikdo neví, jestli byl Ježíš blonďák, nebo brunet, jestli měl dlouhé vlasy, nebo krátké. A třeba měl i kérky...“ okomentoval rocker svůj vzhled s tím, že nemá v úmyslu dlouhovlasého blonďatého Kamila nahradit. „Není to napořád, jen na pár představení, protože Kamil podlehl viróze, a muzikál tak zůstal bez hlavní postavy,“ vysvětlil Noid na své premiéře. Střihavka je podle jeho slov jen jeden.

Přečtěte si
hejhej
3. 10. 2015 • 17:02

Kamil Střihavka krásně zpívá i hraje. Ovšem dívat se na potetovaného Bártu v roli Ježíše????? Který idiot ho obsadil? To má být kultura - fuj

harm10
3. 10. 2015 • 10:48

Toto jen nas..e,nejen,že převracíte dějiny,zpívá to blb,pokérovaný všude,ale ono to stačí,Herci by neměli být tetovaní,pod trestem propuštění z divadla.Na tuto věc rozhodně nepůjdu a doufám ,že i ostatní ne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.