Srdce na udici! Eliška Bučková (26): Vystřídá milionářského synka v její postýlce televizní rybář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Srdce na udici! Eliška Bučková (26): Vystřídá milionářského synka v její postýlce televizní rybář?

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Eliška Bučková je známá svou láskou k plastickým operacím a zajímavým mužům. Po rozchodu s milionářským synkem Malinou se teď zdá, že modelka už má na ženicha pěkně políčeno…

Eliška nepochybuje, že toho pravého jí pánbůh postaví do cesty ve správný čas. A možná se tak už stalo. S televizním rybářem Jakubem Vágnerem (33) totiž vyráží do amazonských pralesů, kde budou fotit kalendář.

Vzhledem k tomu, že Vágner se také rozešel se svou dlouholetou přítelkyní, případnému »přátelství« nestojí nic v cestě. „Třeba se jednou zableskne,“ odpověděl Jakub vyhýbavě na otázku redaktorky Blesku, jak to s Eliškou mají s tím, že jeho soukromý život neexistuje, protože je často na cestách.

Zdá se, že Bučkové by to moc nevadilo. „Dříve jsem měla kritéria, že má být takový a makový a teď zjišťuji, že je to úplně jedno, protože bezpodmínečná láska přece nemá žádné podmínky,“ svěřila modelka týdeníku Sedmička. Nechme se tedy překvapit, jak se jejich vztah rozvine…

 



Přečtěte si
joudajoudovy
12. 10. 2015 • 08:25

nez tak buckova ucini, mala by si zaskocit na nakup do prodejny s erotickym zbozim a zakoupit si umely ud.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.