Hynek Čermák (42), hvězda filmu Gangster Ka: Za zády partnerky... S mladou kočičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hynek Čermák (42), hvězda filmu Gangster Ka: Za zády partnerky... S mladou kočičkou!

Čermák a neznámá brunetka vycházejí z knihupectví.
Čermák a neznámá brunetka vycházejí z knihupectví. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát, P. Novotný, archiv filmu Gangster Ka, FTV Prima, profimedia.cz)

Úspěch slaví nejen na filmovém plátně, ale i u žen. Partnerkou »Gangstera Ka« Hynka Čermáka (42) je sice herečka Daniela Choděrová (40), ale po ulici se vodí za ručičku s jinou a hlavně mladší brunetkou!

Herec byl hostem spisovatelky a blogerky Barbory Šťastné, která v centru metropole křtila knihu. S ním tam byla i pohledná mladší brunetka. Z knihkupectví, kde se křest konal, společně vyšli vchodem pasáží Jiřího Grossmanna. V Opletalově ulici dvojice nasedla do auta a odjela. „Při odchodu se drželi za ruce nebo za pas a láskyplně se dotýkali,“ popsal deníku Aha! očitý svědek. To je ostatně patrné i z našich fotografií... Jak moc si jsou herec s dívkou na fotkách blízcí, si udělejte názor sami. Že by jeho vztah s herečkou měl trhliny? „Nevidím jediný důvod, proč byste měli vědět, s kým žiju a nežiju,“ řekla Choděrová, když jsme ji kontaktovali, zda stále tvoří pár s Hynkem. Daniela, která hrála např. sestřičku Zdeničku v primáckém seriálu Rodinná pouta a objevila se také ve filmu Gangster Ka, má s Čermákem syna Bořka (13) a dceru Hedviku (10).

 

Pane Čermáku, byl jste viděn na ulici s mladou brunetkou. Vedli jste se za ruku, takže jste si asi blízcí. Je to vaše nová partnerka?
„Mladých a krásných dívek, se kterými jsem si blízký, je kolem mě hodně. Takže to by byl jen dohad.“
Co říkáte těm fotografiím?
„Jestli vás to potěší, napište si o nich, co chcete. To děvče bude mít radost a nám to doma nevadí. Potřebujete ode mě ještě nějaký komentář?“
Ano, kdo je ta dívka a je vaší partnerkou? Rozešli jste se s herečkou Danielou Choděrovou?
„Jméno dívky na fotce bohužel neznám, ale zeptám se v nakladatelství, kde jsem ve čtvrtek křtil knihu, prý tam pracuje.“



Autor:  Kristýna Léblová,Mirka Dvořáková

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.