Kostková je k nakousnutí! I mezi strašidly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kostková je k nakousnutí! I mezi strašidly

Tereza je vážně k nakousnutí!
Tereza je vážně k nakousnutí! (Foto Aha!: Mária Rušinová, Daniel Černovský, ara)

Černá paruka, bílá pleť, rudé rty a zlověstný pohled! Takhle se Tereza Kostková (39) představí jako čarodějnice v novém filmu Zdeňka Trošky (62) a všechny okouzlí. Včetně kolegy Karla Dobrého (46), který hraje upíra Ignáce.

„Ještě ráno před natáčením jsme si vykali, ale když máme hned první scénu líbací, tak jsme si potykali,“ svěřila se deníku Aha! Tereza, do které se během natáčení několikrát zakousne pravě její filmový ctitel Karel Dobrý.

S ním se před kamerou potkala poprvé, stejně jako se svou maminkou Carmen Mayerovou (71). Režisér je obsadil do rodinné komedie Strašidla. „Vymyslel, že moje maminka nebude teta, ale i ve filmu bude zároveň moje mamá, protože jsme si podobné,“ prozradila Tereza s tím, že Carmen hraje čarodějnici Žofii.

Rodinný film z prostředí strašidel a nadpřirozených bytostí, ale i moderního světa vyniká hlavně kostýmy. „Téměř všechny jsou ručně šité i vyšívané,“ pochvaluje si Kostková. Během natáčení vystřídá minimálně hned tři kostýmy včetně paruk. Premiéra je naplánovaná na srpen příštího roku.



Přečtěte si
-bello-
5. 10. 2015 • 01:23

jo ták, Addams family a haute couture, hm hm. Troška je nějakej rozmařilej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.