Vila po Bartošové (†48): Komplikace s prodejem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vila po Bartošové (†48): Komplikace s prodejem!

Bartošová dům opustila loni 29. dubna 2014. Její kroky vedly na koleje...
Bartošová dům opustila loni 29. dubna 2014. Její kroky vedly na koleje... (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Svoboda&Williams, Jakub Ludvík, ara)

Neperou se o ni! Vila po Ivetě Bartošové (†48), kterou prodává zpěvaččin syn a dědic Artur Štaidl (18) přes realitní kancelář s luxusními nemovitostmi za 7,3 milionu korun, nemá stále vážného kupce. Zájemci jsou jen o prohlídku, a ani těch není moc. O nemovitost, která se prodává od jara, nestojí už dokonce ani vdovec Josef Rychtář (57)!

„Dům je pořád volný,“ prozradil makléř s tím, že veškeré dluhy, které na domu byly, jsou už zaplacené a jen se čeká, až se tyto údaje smažou i z katastru nemovitostí. Přesto není vila trhákem v katalogu realitky. „Na prohlídky tam jezdím tak jednou za týden. Není to málo, ale ani moc,“ řekl makléř, který každého zájemce už při prvním telefonickém kontaktu informuje o tom, že dům patřil tragicky zesnulé zpěvačce. „Majitelé se samozřejmě v informacích o nemovitosti nepíšou, ale potom to každému říkám,“ prozradil makléř. Většina zájemců prý volá už stejně s tím, že ví, komu dům patřil a jakou má smutnou historii.


„Myslím, že cena je odpovídající. Dovolím si tvrdit, že mohla být i vyšší vzhledem k tomu, že je vila po Ivetce a má nějakou historii,“ okomentoval dům v nabídce realitky Rychtář. „O koupi jsem uvažoval, chtěl jsem tam udělat muzeum pro její fanoušky, ale přehodnotil jsem to,“ řekl deníku Aha! vdovec. „Věci z pracovny, ložnice, obýváku pan Štaidl necitelně odvezl a skončily na skládce, přestože jsem mu nabízel, že bych je odkoupil. Nikdy už to nebude dům Ivety. Ani když tam na věšák pověsím kabát, který nosila, a vyskládám tam její střevíčky, tak už to nebude ono,“ svěřil se vdovec. „Po Ivetce z toho domu odešel život. Ten dům je pro mě mrtvý,“ dodal Rychtář.



Přečtěte si
stekajicikocka
4. 12. 2015 • 14:25

My se nedivíme. Podobné to je asi i s dřívější vilou Gotta v Jevanech, když zmizel Moťovský.Taky v těch Krejčířových vilách by se nový majitel nemusel cítil moc dobře.

notototeda
1. 10. 2015 • 23:58

Rychtář. „O koupi jsem uvažoval, chtěl jsem tam udělat muzeum pro její fanoušky, ale přehodnotil jsem to,“ KDE BYCH NA TO VZAL

setroseuros
1. 10. 2015 • 08:22

No on je mozna ten dum prospikovanej Rychtarovyma stenicemi a navic po tom co se v nem delo odkdy do nej vstoupil on , je tam jiste navic sama negatyvni energie! Takze se nedivte, ze ho nikdo nechce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.