Potůčkovi jsou chabrus! Tři chlapi v chalupě po 53 letech: Lipský v nemocnici, Trojan po operaci srdce, Skopeček s lupou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potůčkovi jsou chabrus! Tři chlapi v chalupě po 53 letech: Lipský v nemocnici, Trojan po operaci srdce, Skopeček s lupou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Čas nezastavíš. Legendárním představitelům tří chlapů v chalupě je dohromady 265 let! Není divu, že je to na Lubomíru Lipském (92), Janu Skopečkovi (90) a Ladislavu Trojanovi (83) znát!

Představitel dědy Potůčka se do nemocnice dostal před měsícem kvůli dehydrataci a pak se připojil výpotek na plicích. Nyní je Lubomír Lipský ještě stále v nemocnici. Ale tam nemůže zůstat věčně. „Jsme rozhodnutí vzít si dědečka domů. Musíme ale ještě vyřídit nějaké nezbytnosti, takže je možné že na nějaký čas svěříme dědečka do péče příslušného zařízení,“ prozradil hercův vnuk Matěj Lipský. Kolega Jan Skopeček, který Lipskému hrál v seriálu syna, se už nemůže dočkat, až bude kamarád doma. „Chceme ho s Láďou Trojanem navštívit. Do nemocnice to nešlo, doma to bude lepší,“ míní herec. Trápí ho oči, moc špatně vidí, už ho nespasí ani silná lupa. A zároveň Skopeček prozradil: „Ani Láďovi se to nevyhnulo. Měl problémy se srdcem. Voperovali mu kardiostimulátor.“ Každý z chlapů má tedy své trápení. Vidět se ale ještě chtějí za každou cenu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.