Kdo jde po Slavíkovi? Karel Gott se bojí o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kdo jde po Slavíkovi? Karel Gott se bojí o život!

Karel Gott si chrání pečlivě své soukromí a na svoji bezpečnost myslí i Mistrova dcera Dominika
Karel Gott si chrání pečlivě své soukromí a na svoji bezpečnost myslí i Mistrova dcera Dominika (Foto Aha!: herminapres.cz, ara)

Hrozí Karlu Gottovi (76) a jeho rodině vážné nebezpečí? Bojí se snad o svůj život? Vše tomu nasvědčuje! Kolem několikanásobného Slavíka se čím dál častěji motají bodyguardi, což dříve nebývalo zvykem, a také zpěvákova dcera Dominika (42)! Ta se dokonce rozhodla absolvovat výcvik pro střelce, aby mohla získat zbrojní průkaz a bouchačku!

Co se v okolí naší pěvecké legendy děje, je zahaleno tajemstvím. „Karel má o sebe strach, a to i kvůli zdravotním důvodům. Od té doby, co mu diagnostikovali arytmii, se snaží více odpočívat. Když se účastní nějaké akce, potřebuje klid. Už nemůže sám zvládat debatu s desítkami lidí, ať s fanoušky, nebo s kolegy. A za druhé je tady také strach z lidí, kteří mu například nepřejí úspěch a píší zlé dopisy,“ uvedl náš zdroj. A proč si Gottova dcera dělá »zbroják«? „Je to mimo jiné i z bezpečnostních důvodů,“ potvrdila Dominika.

Přečtěte si
ararat
26. 9. 2015 • 10:04

Ani se ji nedivím,češi jsou velmi agresivní ač by k tomu měli nějaký opodstatnění.Češi jsou závistivý a nepřejícný národ,bohužel,pak ať se nediví,že si někdo pořizuje zbrojní průkaz.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.