Tenistka Šáfářová ve špitále! Chytla to od Kvitové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenistka Šáfářová ve špitále! Chytla to od Kvitové?

Lékaři řešili, zda nemá mononukleózu jako Kvitová.
Lékaři řešili, zda nemá mononukleózu jako Kvitová. (Foto: ara)

Vysoké horečky a silné bolesti v krku upoutaly Lucii Šafářovou (28) na postel v brněnské fakultní nemocnici, kde leží od začátku tohoto týdne. Bála se, zda ji neskolila mononukleóza, tedy nemoc jater, která napadla její fedcupovou parťačku Petru Kvitovou.

Naštěstí vyšetření tohle podezření nepotvrdilo. „Jsme rádi, že to není mononukleóza, tu lékaři vyloučili,“ řekl Aha! otec páté hráčky světa Milan Šafář. „Každopádně je jí špatně, nemůže pořádně jíst, protože jí to moc bolí při polykání. Na tenis to teď rozhodně není,“ dodal.

„Bojuji s bakteriální infekcí,“ zvěstovala v úterý večer sama tenistka na svém Facebooku. „Život nám do cesty někdy klade překážky, ale tak už to bývá. Budu bojovat, abych se na kurty vrátila co nejdříve!“

Šafářová se odhlásila z turnaje v Tokiu, který se hraje příští týden, listopadové finále Fed Cupu proti Rusku by prý ale měla stihnout. „Nyní již mají lékaři její zdravotní stav pod kontrolou. Pokud jde o závěr sezony, není důvod k obavám,“ uvedl mluvčí fedcupového týmu Karel Tejkal. „Nepředpokládám jakékoli komplikace,“ dodal i kapitán týmu Petr Pála.

V nemocnici

Přečtěte si
tenerife
17. 9. 2015 • 07:41

Lucinko,přeji brzké uzdravení,jste tenistka s nejkrásnějším úsměvem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.