Děda s vnučkou? Ani nápad! Jsou to šťastní novomomanželé a plánují rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děda s vnučkou? Ani nápad! Jsou to šťastní novomomanželé a plánují rodinu!

Natalie by mohla být Kraskovou vnučkou, možná i pravnučkou.
Natalie by mohla být Kraskovou vnučkou, možná i pravnučkou. (Foto Profimedia)

Svatby starších mužů s mnohdy i o generaci mladšími dívkami nejsou nic neobvyklého. Válečný veterán a herec Ivan Krasko (84) to však dohnal do extrému a vzal si slečnu mladší o rovných 60 let!

 

Její výraz tomu nenapovídá, ale nevěsta je prý šťastná.
Krasko (můžete ho znát ze seriálu Mistr a Markétka, který se vysílal i v Česku) byl už třikrát ženatý, má šest dětí a tři vnoučata. Přesto se na stará kolena rozhodl znovu do toho »praštit«. Nedbal rad známých, kteří mu sňatek rozmlouvali, a v Petrohradu si vzal Natalii Ševelovou (24), která by mohla být jeho vnučkou, možná i pravnučkou. Čerství manželé se poznali před lety na univerzitě, kde Krasko učil a Natalie byla jeho studentkou.

Prý se do něj zamilovala na první pohled a začala mu psát básničky. „Její poezie mě okouzlila. I když jsem myslel, že už to nikdy nepřijde, začal jsem se znovu cítit jako muž,“ vzpomíná herec, který s Natalií dokonce plánuje založit rodinu. A to i přesto, že mu za dva týdny bude už 85! „Určité obavy z budoucnosti samozřejmě mám, ale beru to tak, že pro mě začala nová, úžasná etapa života,“ vzkázal Krasko.

Přečtěte si
joudajoudovy
12. 9. 2015 • 09:18

drbny, hadejte, ktery ze dvou pytliku je plny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.