Petra Černocká (65): Manžel ji terorizuje! Neuhádnete v čem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Černocká (65): Manžel ji terorizuje! Neuhádnete v čem!

Petra Černocká věčně v kuchyni
Petra Černocká věčně v kuchyni (TV Prima)

Udržet si mladšího muže něco stojí. Své by o tom mohla vyprávět zpěvačka Petra Černocká, která je už jedenáct let provdaná za muzikanta Petra Pracného (62). Ten je opravdu hoden svého jména, protože se zpěvačka musí o něj starat jako o nesvéprávného.

Petr Pracný se od normálních mužů liší tím, že nechce jíst v restauracích. Má totiž fobii z toho, že pozře něco, co by mu mohlo ublížit, a tak nutí svou ženu, aby mu denně vyvářela. A když to není časově možné, raději zůstane o hladu, než aby snědl „neprověřenou“ stravu. Z Petry tím učinil domácí služku, která se mu mstí zase tím, že ho někdy donutí, aby ji vyvedl do společnosti, a tam se před jeho očima nacpe, zatímco on hladoví. Manželův teror už trvá mnoho let a není náznaku, že by Pracný na svých stravovacích zvycích něco změnil. Naopak, jeho posedlost už dospěla takového stádia, že Petra mu musí i u domácích pokrmů vyjmenovat všechny suroviny, které použila, i postup, jak jídlo uvařila. Není to na smyčku?

 



Autor:  al

Přečtěte si
ararat
15. 9. 2015 • 13:40

-bello-,teriyaki,ellenic...3v 1 jedna osoba co mele sama ze sebou

-bello-
9. 9. 2015 • 11:15

No já vidím, že tam Černocká vyrábí nějaké nízkonákladové pomazánky.Pak vidím nábytek kuchyně a z toho já mám husí kůži. Rádoby rustikál a zakulacený roh je šílenej arch. počin , bléééé

ellenic
8. 9. 2015 • 11:52

To je zase článek o ničem . Normální žena doma vaří. a ty, co si chtějí ulehčit práci chodí více do restaurací. Zase nebylo o Černocké dlouho slyšet, tak sem dali aháci nanic hodný článeček . Bože .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.