Chantal Poullain (58): Už ví, co udělá, až uloví chlapa! Tomu neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chantal Poullain (58): Už ví, co udělá, až uloví chlapa! Tomu neuvěříte!

V maskérně herečka strávila dlouhé hodiny.
V maskérně herečka strávila dlouhé hodiny. (Foto pro Aha! – Kalendář Proměny 2013, P. Kurečka a M. Škarpa, P. Hrubý)

Jak zabít dvě mouchy jednou ranou ­- to řeší herečka Chantal Poullain na prahu šedesátky. Stále touží po velké lásce a sní i o velké rodině!

Oblíbené herečka je matkou dospělého syna Vladimíra Polívky (26), ale ten se k ženění moc nemá. Žije s přítelkyní Šárkou Vaculíkovou (28) a na zakládání rodiny zatím nemyslí. Tím ale své matce moc nepomáhá. Dokud se Chantal o Vladimíra starala, měla pocit většího životního naplnění než v současnosti, kdy zůstala sama. Herečka vždy toužila po velké rodině, ale kvůli rozvodu s Bolkem Polívkou (65) k tomu už nedošlo. Její mateřské city umocňuje i to, že sama pochází ze sedmi sourozenců.

Chantal se zkrátka ocitá na křižovatce, kdy neví kudy dál. Nejraději by adoptovala dítě a stala se tak znovu matkou na plný úvazek. Bez stálého partnera si to ale netroufá, protože je často s divadlem mimo domov. A tak ideálním řešením by pro ni byl vdovec s malými dětmi. A tím by její láska splynula i s mateřskou láskou, která v ní stále dříme! Chantal k tomu pro Pestrý svět řekla: „Možná budu ještě sama nějaké děti vychovávat. Pokud potkám vdovce nebo muže, který by je chtěl se mnou adoptovat, tak bych o tom opravdu vážně uvažovala.“ Najde se takový?



Autor:  al

Přečtěte si
aveneta
13. 9. 2015 • 23:52

Chantal se neumí smířit s tím, že už je v důchodovém věku...takto chce dohonit mládí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.