Rub slávy! Petr Čech je bacilonosičem virů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rub slávy! Petr Čech je bacilonosičem virů!

Petr Čech
Petr Čech (Foto Aha – Martin Sekanina, twitter)

Sláva, která se dotýká nebes, má fádní rub. Nový miláček fanoušků v bráně fotbalového Arsenalu Petr Čech (33) se stal obětí útoku počítačového piráta.


„Každá taková oslava vám dává chuť získat další trofej,“ zalykal se Petr štěstím po vítězství 1:0 nad svým bývalým chlebodárcem Chelsea v anglickém Superpoháru. A lumpové ze sociálních sítí dostali chuť na jeho twitterový účet! »Čechíno«, jenž se tam rád podělí o své dojmy, musel zbystřit stejně, jako když číhá na balón nebezpečně letící mezi jeho tyče. Patrně kliknul na zavirovanou stránku, čili tam, kam neměl, a průšvih byl na světě. Odkaz na záškodnický web byl automaticky odeslán na adresy Čechových příznivců, kteří mohli naletět stejně jako on.
„Zdá se, že můj Twitter byl hacknut! Každý, kdo ode mě obdrží webové odkazy prosím neotvírat!“ varuje »Čechíno« početné zástupy svých ctitelů a ctitelek.






Autor:  nem

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.