Hvězda Ordinace Štěpánová (55): Laškovala s kamarádkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Štěpánová (55): Laškovala s kamarádkou?

Kamarádka upravuje výstřih šatů, aby Bářina ňadra byla dobře vidět.
Kamarádka upravuje výstřih šatů, aby Bářina ňadra byla dobře vidět. (Foto: showpix.cz, herminapress.cz)

Jako lesbičky! Bára Štěpánová (55) alias vrchní sestra Babeta ze seriálové Ordinace v růžové zahradě během vystoupení svého zákonitého manžela Miroslava Barabáše (53) laškovala s kamarádkou. Dokonce jí dovolila osahávat a fotit své přírodní pětky!

Herečka vyrazila na koncert skupiny Precedens a Lili Marlen, ve které hraje její manžel na trumpetu. S kamarádkou se usadily na trávník. Obě během večera poslouchaly hudbu, popíjely, a když už zjevně vyčerpaly všechna možná konverzační témata, začaly se bavit jako puberťačky. Rusovlasá Bára si lehla na záda a upravovala si svá ňadra, aby ve výstřihu vypadala co nejlépe. Bohužel jí to moc nešlo, a tak jí s úpravami vypomohla i  kámoška, která vše dokumentovala na mobil.

Štěpánová nikdy nepatřila mezi stydlivky a s odhalováním ňader velikosti pět neměla problém. Nyní všem ukázala, že se svými přednostmi lehce zažene nudu kdekoli a kdykoli.



Přečtěte si
anezat
21. 7. 2015 • 10:40

Skoro 60letá baba si hraje na diblíka a působí trapně. Nedávno byla v našem městě, v nevkusně nabarvených vlasech měla sponky, jako nosí malé holčičky, strašně sebevědomá. Jejího muže mi bylo líto, působil vedle ní velmi sympaticky, nesměle.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.