Šok! Miroslav Etzler: Závislost na žebrácích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šok! Miroslav Etzler: Závislost na žebrácích!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Někdo rád holky, druhý zase vdolky. A známý český herec preferuje zejména tu nejchudší vrstvu obyvatel! Co ho k tomu vede?

Zatímco většina z nás po celý rok šetří každou korunku, aby si mohli dopřát nějakou tu luxusní dovolenou, Mirek Etzler (50) nikoliv. Nablýskaným hotelům s bazény a výřivkami se naopak až hystericky vyhýbá, jeho cílem jsou zcela jiné destinace! A ty by vám nelíbily jistě ani trochu - Etzlerovým favoritem jsou totiž povětšinou chudinské čtvrti plné odpaků se zástupy vyhublých výrostku a bezprizorních psů.

"Po Evropě už nejezdím, byl jsem párkrát v Karibiku, a ten mě už také neláká, je příliš turistický, ale mám strašně rád Asii. Tam je to jako by se zastavil čas," svěřil se týdeníku Sedmička herec. A co konkrétního zde našeho neobvyklého cestovatele tolik láká? "Ti lidé jsou tam sice velice chudí, mnohdy zoufalí, ale pořád se smějí. Já za dobu co jsem strávil v Asii, a určitě to bude čistého času rok, tak jsem tam kromě Evropanů neviděl jedinej nasranej ksicht," zdůvodnil herec.



Autor: 

Přečtěte si
cukrenka
3. 7. 2015 • 11:48

a já chi přínosné příspěvky, ne nicneříkající a hloupé, někdy vulgární

ivoadler
3. 7. 2015 • 11:18

Já už taky na nějaké ty turistické destinace seru. Je to jen předražený pozlátko. Jezdím na Šumavu, do Jeseníků nebo Beskyd. Chci autentickou krajinu a autentický lidi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.