Hazard missky Švantnerové: Na mole s poraněnou páteří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hazard missky Švantnerové: Na mole s poraněnou páteří!

Na přehlídku dorazila s límcem, dlahou na zápěstí a obvázaným kolenem.  Na molo musela vše sundat a vydržet bolest.
Na přehlídku dorazila s límcem, dlahou na zápěstí a obvázaným kolenem. Na molo musela vše sundat a vydržet bolest. (Foto: herminapress.cz)

Trpěla jako zvíře! Kralující Česká Miss Nikol Švantnerová (22) přepadla na cyklistických závodech přes řídítka a skončila v nemocnici. Přestože si poranila páteř, jen tři dny poté šla přehlídku! A v plavkách...

„Co vám budu povídat, nebyl to žádný med. Bylo to dlouho předem dohodnuté, takže bylo důležité, abych se tam objevila,“ řekla deníku Aha! modelka, která se v sobotu dostala do pražské nemocnice Motol s lehkým otřesem mozku, naraženým zápěstím i kolenem, a hlavně s poraněnou páteří! Po pádu jí totiž vyskočil obratel a hnula se čtyři žebra! „Kvůli chůzi na podpatcích dostala ta páteř opravdu zabrat. Při posledním modelu, když jsem slezla z mola, tak jsem sundala boty, nandala límec a vzala si prášky na bolest,“ svěřila Nikol. I když kvůli přehlídce musela sundat límec, ortézu, obvazy a modřiny po děsivém pádu nezakryla.



Autor:  vin

Přečtěte si
-bello-
18. 6. 2015 • 09:50

Agentura, která nechá vystoupit holku v modřinách je na odstřel! Náhradu by sehnala ihned, ta těla jsou jedno jako druhý , mozek se na molu u těchto holek nehodnotí

otylie.z.bolivie
18. 6. 2015 • 07:02

Nejškaredější misska kterou jsme kdy měli. Každá druhá, kterou potkáte na ulici je hezčí. Škaredka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.