Královna luxusu Verešová: Ověsila se kabelkami za neuvěřitelné peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Královna luxusu Verešová: Ověsila se kabelkami za neuvěřitelné peníze!

Andrea si na luxus potrpí...
Andrea si na luxus potrpí... (Foto Profimedia.cz (2), ČT (1), Petr Novotný, Jan Tůma, ara)

Luxusní kabelka je základ všeho! To je heslo, kterým se řídí Andrea Verešová (34). 

Během tří dnů se ověsila doplňky v hodnotě zánovní škodovky. „Ležérní elegance mě baví. Móda je hra, která nikdy nenudí. Dnes mě čekají v kanceláři dvě smlouvy, nastudovat scénář k filmu a po obědě rodičovské sdružení. Tak alespoň trochu zábavy s módou,“ svěřila se modelka na sociální síti a přiložila fotku, na které je ozdobena kabelkou značky Yves Saint Laurent, jejíž cena se pohybuje okolo 40 000 korun. Ta ale není zdaleka nejdražším kouskem v její sbírce. O dva dny dříve si na oslavu narozenin švagrové vzala značku Chanel.



Přečtěte si
Lubica258
20. 5. 2019 • 13:17

Tak ona si to může dovolit. Má tolik peněz, že neví, co si má dřív koupit. Hlavně, aby to stálo hodně peněz a bylo to luxusní. Já jsem hrozně rád, že manželka taková není. Vystačí si s jednou taškou http­s://ww­w.re­klam­ni-tasky.eu/papirove-tasky/ , se kterou chodí na nákup a jinak tašku nenosí.

mirkazam
9. 6. 2015 • 14:05

Verešová by nejraději chodila s visačkami na oděvech,to aby mohla prezentovat,kolik co stálo....Jednou se přiznala,že značky,pro které předvádí ji dávají věci zadarmo.Tak konec oblbování...

-bello-
8. 6. 2015 • 10:58

A že nekecám, okopčila jsem pro všechny z Týden.cz : Mladých lidí slovenské národnosti na českých vysokých školách je totiž každým rokem víc. A nejen v Brně. Vloni naše veřejné univerzity, tedy ty financované skrze státní rozpočet, navštěvovalo podle statistik ministerstva školství už přes dvacet tisíc Slováků. Jen pro představu, v roce 2000 v ČR studovalo jen 3680 občanů slovenské národnosti. Cena? Nevyčíslitelná Nakolik ale slovenští studenti zatěžují český rozpočet? Oficiální přesné číslo nikdo nezná. "Tyto náklady vyčíslit nelze," uvedla mluvčí ministerstva školství Klára Bílá. Jednoduchým násobením se dopracujeme alespoň orientační částky. Student méně nákladného oboru, jako je například ekonomie, český stát stojí ročně 27 252 korun. Dvacet tisíc studentů by tak přišlo státní kasu na částku přesahující 550 milionů. Studenti v posluchárně (ilustrační foto).Studenti se ale samozřejmě vzdělávají i v dražších oborech. Například v případě informačních technologií dosahují roční náklady státu na studenta 45 tisíc korun, u lékařů pak stovky tisíc. Celkem tak může Česko platit za slovenské studenty i miliardy korun ročně. Naši východní sousedé mají navíc nárok i na studentské koleje a stipendia. Zatímco nyní do slovenských mozků investujeme, dříve český stát tak velkorysý nebyl. S rozpadem Československa existovala velmi silná snaha příliv slovenských studentů do Česka omezit. Stát dokonce stanovil přesné kvóty, které určovaly, kolik studentů zde může studovat bezplatně. Kdo se nevešel, sice nedostal automaticky stopku, ale školu si musel zaplatit.

-bello-
8. 6. 2015 • 10:56

Verešová ať je v klidu s tou svou rolí.Kam si má stoupnout tam ji vždy popostrčí a brebty vyřeší střihač a opakující se klapka.V tom mundůru co má na obr. vypadá jak nádražačka- Gáži by měla vrátit našemu státu, ona tady zadarmo studovala a a nic za to nedpracovala.Slováky bych odtud hnala! Jsou drzý nabušený a na Čechy se vytahují. Jejich studia v Česku to je síla!!!Český rozpočet na ně doplácí miliardy ročně.Jiní cizojazyční výjimky nemají, jen svoloč slovač. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/skolstvi/na-ceskych-vysokych-skolach-studuje-20-tisic -slovaku_339300.html#.VXVVaNLtmko

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.