Přiznání Kateřiny Hrachovcové: Co držela v ruce, ale spolkl to někdo jiný? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Kateřiny Hrachovcové: Co držela v ruce, ale spolkl to někdo jiný?

Kateřina Hrachovcová
Kateřina Hrachovcová (Foto Aha!: Marek Pátek)

Kateřina Hrachovcová (40) je šťastně vdaná za veterináře Jana Herčíka. Momentálně se věnuje hlavně divadelnímu herectví a pomáhá svému manželovi v ordinaci. Na křtu knihy s kulinářským tématem Prague Cuisine se i ona rozpovídala o gastronomii a její zážitky jsou takřka neuvěřitelné…

Někdo rád vzpomíná, co v životě ochutnal nejlepšího, ale Kateřina si pamatuje jiné zážitky. „Na divadelním zájezdu ve Zlíně jsem si dala salát. Doteď si to živě pamatuju. Našla jsem v něm veliký ukrouhnutý umělý nehet,“ prozradila Kateřina jeden ze svých gastronomických zážitků pro super.cz.

Mimo nehtu v salátu, však herečka málem vyzkoušela ještě něco úplně jiného. „Když jsem byla v pralese, měla jsem možnost držet velikého moučného červa. Ale snědl ho někdo jiný a byl za hrdinu,“ popsala zážitek s tím, že pro legraci by červa snědla i ona, ale bohužel už na ni nezbylo.



Přečtěte si
lesnismes
6. 7. 2015 • 19:05

Takovej nadpis vymysli jen naky uchylo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.