Vlastimil Zavřel z Ordinace: Proč jsem nikdy nechtěl děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vlastimil Zavřel z Ordinace: Proč jsem nikdy nechtěl děti!

Vlastimil Zavřel se ženil až v pokročilém věku, o dětech prý nikdy neuvažoval.
Vlastimil Zavřel se ženil až v pokročilém věku, o dětech prý nikdy neuvažoval. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, TV Nova, Ara)

Až do 57 let byl starý mládenec. Vlastimil Zavřel (60), který hraje v Ordinaci v růžové zahradě Jindřicha Valšíka, se oženil až před třemi roky. Děti ale nikdy neměl. „Neuvažoval jsem o nich,“ přiznal herec.

Možná je to proto, že prý dlouho nemohl najít tu pravou. „Ženy většinou chtějí, aby s nimi člověk seděl u televize. To nesnáším. Chodím rád na pivo, protože si tam pokecám,“ netají Vlastík svůj ryze mužský koníček. Žil si spokojeně s maminkou v pražském Braníku a nic mu nescházelo.

Až před pěti lety narazil na Juditu (54), která ho okouzlila. „Byla totiž báječně obyčejná, nemalovala se a nenosila šperky,“ popisuje seriálový Valšík. „Po dvou letech známosti jsem si řekl, že se vezmeme a že nám bude dobře. To se opravdu vyplnilo,“ usmívá se spokojeně. I na pivo si spolu občas zajdou.
Na případné potomky bylo ovšem pozdě. Herec ale na ně údajně stejně vůbec nemyslel. „Nebyl bych dobrý otec,“ tvrdí Zavřel. Proč, to sám neví. „Je to takový pocit,“ míní.

3 roky bez sexu
Vlastimil Zavřel měl v mládí známost, který trvala tři roky. Dívka ale odmítala sex a veškerý tělesný kontakt. Herec si s ní nevěděl rady. „Poslal jsem ji za sexuologem a on jí navrhl, ať zkusí změnit partnera. Poslechla ho,“ svěřil před časem herec.

Pivo mu příhrálo Homera
Při konkurzu na postavu Homera v seriálu Simpsonovi Vlastimilu Zavřelovi pomohla jeho láska k pěnivému moku. „Bylo tam hodně lidí, tak jsem si zašel pro plechovku piva. Když mě s ní uviděl režisér, ukázal na mě a řekl – to je Homer!“ pochlubil se.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.