Neřízená střela Oldřich (klíště) Kaiser dnes slaví 60: Jeho největší průšvihy a úspěchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neřízená střela Oldřich (klíště) Kaiser dnes slaví 60: Jeho největší průšvihy a úspěchy!

Oldřich není prototypem slušňáka, ale dokonalou ukázkou toho, jak najít sílu odlepit se ode dna.
Oldřich není prototypem slušňáka, ale dokonalou ukázkou toho, jak najít sílu odlepit se ode dna. (Foto: Aha! - ara)

Nežije podle příručky slušňáka, zato naplno! Oldřich Kaiser dnes slaví šedesátku a má na co vzpomínat. Jeho život je všechno, jen ne nudný. Víc než klidnou procházku růžovým sadem připomíná ďábelsky rychlou jízdu na horské dráze.

4 vyhazovy z divadla
Poprvé dostal padáka z vinohradského divadla. V 80. letech zrušil při zájezdovém představení ubytování pro celý soubor. Kvůli alkoholu s ním ukončili v 90. letech spolupráci také v Ypsilonce. V roce 1999 kvůli alkoholu sám odešel z Národního divadla. Trpělivost s ním ztratili v roce 2004 v Divadle bez zábradlí a o šest let později v Ungeltu.


4 protialkoholní léčení
Problémy s alkoholem se u herce objevily už v 80. letech. V roce 2004 se kvůli přehnané konzumaci destilátů dokonce dostal do křížku se zákonem poté, co odmítl opustit pražský bar. Jednomu z policistů tenkrát dokonce skočil na záda s tvrzením, že je klíště. Odbornou pomoc poprvé vyhledal v roce 2005 a podruhé o pět lét déle. V lednu 2012 se tři měsíce léčil v Červeném Dvoře, kam se také po roce a třech měsících dobrovolně vrátil. V roce 2013 skončila v léčebně také hercova dcera Karolína (31).

25 let s Naďou
Manželství Kaisera s herečkou Naďou Konvalinkovou (64) trvalo 25 let. Důvodem, proč manželství v roce 2004 zkrachovalo, byl opět alkohol. Pár si ale po letech dokázal k sobě najít cestu a v současné době spolu normálně komunikují jako přátelé. Na Oldřicha s neuvěřitelným šarmem a šibalským úsměvem se zkrátka žádná žena nedokáže zlobit dlouho.

Osudová Dáša
Loni se v hercově životě objevila po mnoha nevydařených vztazích žena s velkým Ž a Oldřich se zamiloval jako puberťák. „Je to láska,“ svěřil se Kaiser o písničkářce Dáše Vokaté (61), která v něm probudila muzikantské sklony. Dnes spolu vystupující po celé republice. Oldřich je opilý láskou, hraje na housle, zpívá a zažívá jedno z nejhezčích životních období.

Lábus jako výhra v loterii
S hercem Jiřím Lábusem (65) vytvořil na začátku osmdesátých let nesmírně oblíbenou dvojici, která excelovala hlavně v pořadu Možná přijde i kouzelník. V letech 1982 až 1992 vzniklo 16 dílů a po mnoha letech byl natočen i sedmnáctý. V současné době duo Kaiser–Lábus exceluje v Divadle Kalich ve hře Žena za pultem 2: Pult osobnosti.

Talent od pánaboha
Za svůj život ztvárnil více než 100 televizních a filmových rolí. Přestože byl dříve zaškatulkován do komediálních rolí, v posledních letech exceluje hlavně v těch vážných, což dokázal ve filmech Tmavomodrý svět (2001), Žralok v hlavě (2005), Obsluhoval jsem anglického krále (2006) nebo Habermannův mlýn (2010).



Přečtěte si
eremita
16. 5. 2015 • 23:43

Úspěchů a průšvihů má za sebou pan Kaiser mnoho. Jestli nuda znamená aspoň trochu redukovaný alkoholismus, jsme my ostatní životní břídilové.

beladona.
16. 5. 2015 • 21:09

Vážení pokrytci myslím, že veškeré moje problémy tady způsobila vaše zášť a chorobná závist, závidíte nám, myslím sebe a meka, že jsme se našli, máme se rádi a prožíváme něco úúúžasného. Opravdu našla jsem tady svou životní lásku, jsem šťastná a pracujeme na tom aby naše š těstí bylo dokonalé. Podstoupím totiž vaginoplastiku, pro laiky nechám si zúžit pochvu. Mek se dokáže uspokojit pouze při análním styku( tam jsem ještě jakž-takž úzká) můj nejmilovanější mek má totiž poněkud menší mužství( cca 11cm při ztopoření). Nevadí mi to, ale ráda bych měla orgasmus při normálním styku což v současnosti nelze, nic totiž při souloži necítím. Takhle mi to mek musí dělat mým obřím dildem, mám pak sice několik orgasmů po sobě, ale ráda bych aby mi to udělal svým "Šmudlou" tak mu říkáme( podle Sněhurky a jeho velikosti ). Nicméně kdyby se tady našel někdo lépe vybavený pošlu meka k vodě a půjdu za hlasem své vagíny Takže pánové hlaste se!

britva
16. 5. 2015 • 14:27

vše nejlepší přeji. vynikající herec

ivoadler
16. 5. 2015 • 14:09

Jako správný umělec žije NAPLNO. Takže se s největší pravděpodobností uchlastá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.