Herečka Veronika Nová: Chce změnit profesi! Čím se bude živit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Veronika Nová: Chce změnit profesi! Čím se bude živit?

Veronika Nová
Veronika Nová (Foto ČT)

Veronika Nová (28) je oblíbená herečka, kterou jsme mohli vídat v mnoha divácky úspěšných seriálech. Před dvěma lety se provdala za režiséra Bisera A. Arichteva se kterým mají šťastné manželství. Teď Veronika promluvila o tom, že si sebe samou umí představit i v jiné profesi a neměla na mysli stát se matkou…

Odložení natáčení další řady seriálu První republika herečce zkřížilo pracovní plány, vzhledem k tomu, že věřila, že natáčení proběhne, odmítla několik pracovních nabídek. Momentálně nemá stálé angažmá v divadle, ale účinkuje ve čtyřech hrách, se kterými jezdí na představení po republice.

Veronika zatím nemá o role nouzi, ovšem kdyby nemohla hrát, má poměrně jasno, čemu by se chtěla věnovat. Z herečky by se stala producentkou. „Můj táta je filmový producent, takže základy této práce mě provázely už od dětství a přiznám se, že mě to vždycky fascinovalo. Jsem organizační typ, určitě bych se v této profesi našla,“ řekla Veronika Nová Arichteva v rozhovoru pro iDNES.cz.

 



Přečtěte si
ivoadler
24. 5. 2015 • 18:29

Což to takhle zkusit u montážního pásu, Veroniko? To by byla výzva! Znám i pár obchoďáků, kde přijmou pokladní.

-bello-
20. 5. 2015 • 21:37

travina ses sem přibelhal z Blesku nebo odkud? Lepíš se jak Canagom. Nick mám 3. a vymakanější , aby bylo ihned vidět ta hovada, která ho upravují a mluví zde za druhé. P.S. Mezi ta hovada řadím samozřejmě tebe, marjáno- travino.

travina
19. 5. 2015 • 06:07

Kolikátý nick si už dáváš ty bláznivá bábo? Už jsi fakt trapná!!!!!!!! A budeš se divit, protože za tebou by nešel nikdo, ani kdyby jsi byla na světě jediná. Kdy už konečně začneš chodit k psychiatrovi?

-bello-
18. 5. 2015 • 11:46

Seriálová herečka není herečkou, viděla jsem kousek něčeho a nebyla v tom ani za onu postavu, ani za V.Novou ( když už !) ale byl to odříkaný text.Myslím jsem to zahlídla v té Růžovce, kterou ani za boha nedám včetně dalších seriálů ukrajovačů vkusu a času .Ona má nějaké herecké učiliště jako Munzarová.Ani jedna pro mě není herečkou, na kterou bych šla. .Můj názor!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.