Singl Lounová láká na svůj zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Singl Lounová láká na svůj zadek!

Dráždivá Olga Lounová vyšpulila zadeček.
Dráždivá Olga Lounová vyšpulila zadeček. (Foto: pro Aha! - Radim Kořínek, archiv O. Lounové)

Sexy jako nikdy předtím! Olga Lounová (34) jako by snad pro smyslnost byla u Boha hned několikrát! Nemusí sundat ani šaty a dokáže připravit bezesnou noc nejednomu muži! A to přitom toho pravého prý stále nepotkala.

 Na focení nahých snímků by zpěvačka jen těžko přistoupila. Když ale slyšela, že na fotkách bude oblečená, kývla hned. I bez shazování svršků dokázala, jak svůdná umí být. „S Olgou fotím moc rád. Byla to bezvadná spolupráce, která fungovala od začátku do konce. Je to profesionálka každým coulem,“ pěl na Lounovou ódy Radim Kořínek (41). Přitom v branži zpěvačka rozhodně mezi křehké dívky nepatří. Jako pilotka jezdí rallye, což není sport pro žádné padavky, a daří se jí obstát i v tvrdé konkurenci mužů.



Autor:  dat

Přečtěte si
bella.
12. 5. 2015 • 01:06

Lounová se mi líbí a jako zpěvačka je bezva.Ta fotka je dost blbá.Má připláclé stehno, které pak vypadá míň objemně, než lejtko.No je to stehno jak po obrně. Divím se, že to nevidí ani ona, ani fotograf.Mně se to nelíbí.

aveneta
11. 5. 2015 • 17:42

Jako zpěvačka průměrná ....ale jako ženská hrůza, má v sobě něco polocikánského a podbízivého v žádném případě osobnost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.