Sexy Kostková (38) skončila mezi bezdomovci! Ti měli čumendu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexy Kostková (38) skončila mezi bezdomovci! Ti měli čumendu...

Tereza Kostková fotila mezi bezdomovci!
Tereza Kostková fotila mezi bezdomovci! (Foto Aha!: Petr Novotný, Lenka Hatašová/Infinite, reprofoto FTV Prima)

Ta má teda kuráž! Příležitostná modelka Tereza Kostková (38) ukázala odvahu, když strávila celé odpoledne pod mostem mezi bezdomovci! Ve špíně a nepořádku, kde hrozila zákeřná infekce...

„Focení je pro mne roztomilé zpestření dne, zatímco hraní v divadle nebo v televizi mě baví též, ale je to práce,“ svěřila deníku Aha! herečka, která se v pražských Holešovicích seznámila hned se třemi muži bez domova. „Tentokrát to bylo obohacené o setkání s těmi bezva chlapíky,“ řekla Kostková, které přítomnost mužů žijících na místě už sedm let vůbec nevadila. Spíš naopak!

„Jsou to fakt ryzí a opravdoví lidé. Pozvala jsem je na představení Frankie a Johnny, které hrajeme s Alešem Hámou. Domluvili jsme se, že jim přinesu lístky,“ prozradila Tereza, která dokonce jednoho z mužů vytáhla a začala s ním pózovat.

„Byli tady asi tři hodiny, fotili se všude možně, a já jsem tu pózoval dokonce i s Terezkou,“ prozradil hrdě bezdomovec Petr Cína. Ten se už také pilně připravuje na to, až jim Kostková donese slíbené vstupenky. „Mám připravený oblek do rakve. Vezmu si ho do divadla, abych vypadal dobře!“ prozradil Cína.



Přečtěte si
mirkazam
13. 5. 2015 • 07:16

keepsmiling....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.