Boháč Láďa Hruška se vrací: Čekají ho další miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Boháč Láďa Hruška se vrací: Čekají ho další miliony!

Láďa Hruška má prý pro své fanoušky přichystané velké překvapení.
Láďa Hruška má prý pro své fanoušky přichystané velké překvapení. (Foto: Facebook Ladislava Hrušky, koláž Ahaonline.cz)

Dva měsíce po trochu vyostřeném odchodu z TV Nova Láďa Hruška (37) odpočíval, věnoval se rodině a přátelům, i když jinak podle svých slov úplně nezahálel. Stále experimentuje se zajímavými recepty a připravuje další kuchařku, která bude podle odborníků stejný trhák jako ta předchozí.

I když oblíbený kuchtík Hruška ještě neoznámil své nové působiště, leccos se šušká a jeho mediální návrat ke konkurenci Novy je veřejným tajemstvím. Přesto nic nechce uspěchat a dává si na čas. "Od května začínám žít z úspor, na pracák nepůjdu. Nejsem na tom tak špatně a dávky přenechám těm, kteří je potřebují, nebo si je zaslouží," řekl boháč webu Super.cz.


Zahálet ale Láďa nedokáže, kuchyňské experimenty se pro něj podle vlastních slov staly posedlostí a také si uvědomuje, kolik lidí ho má stále rádo a očekává jeho další netradiční vaření. "Pravdou je, že moji fanoušci hlasitě volají po mém návratu. Je to milé, bezprostřední, rodiče mě na ulici prosí kvůli svým dětem, starší děti zase kvůli svým rodičům.  Mám rád pracovní výzvy, ale nikam se naženu ani necpu, to není můj styl," říká Hruška s tím, že na své příznivce stále myslí a chystá pro ně velké překvapení. Tak uvidíme.



Autor:  moc

Přečtěte si
fizi
8. 5. 2015 • 16:44

6010-souhlas!!!

perlaxx
6. 5. 2015 • 22:11

Jj, take doufam ze se vrati, treba na Primu a nebo na Barrandov i na TV Regine by mu to sluselo. Je to uplne jedno kam pujde, hlavne at je to brzo a hlavne...at jde tam, kde mu bude dobre. Mezi bezva spolupracovniky.

6010
6. 5. 2015 • 18:18

Láďa Hruška nám moc chybí, měli jsme jeho vaření na Nově moc rádi.Byl šikovný, rychlý, vtipný, prostě zábavný.Doufám, že se brzy někde objeví.Určitě má více příznivců.Držíme palce a ty jeho miliony mu přejeme.On je nenakradl, ale poctivě vydělal.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.