Erotické dusno při natáčení seriálu: Striptýz, nahota a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Erotické dusno při natáčení seriálu: Striptýz, nahota a pak...

Herečka se u tyče vlnila několik hodin.
Herečka se u tyče vlnila několik hodin. (Foto:FTV Prima)

Romantika přerostla v erotiku! Seriál Svatby v Benátkách přitvrdí. Martin Kraus (32) vyměnil zubařskou ordinaci za striptýzový klub a jeho seriálová stážistka Hanka, herečka Natálie Holíková (24), se svlékla.

Svatby se přesunuly do nočního klubu. Představitel doktora Grábnera Martin Kraus si to sice užil, ale jeho kolegyně trpěla před kamerou v prádle. „Ráda tančím, ale pravda – ne u tyče,“ svěřila se herečka. „Kostymérky mi vyšly vstříc i v tom, co budu mít na sobě, mohla jsem si vybrat kostým, v němž nebudu tak moc odhalená a budu se v něm cítit dobře. Což jsem uvítala,“ dodala představitelka sestřičky Hanky, kterou v nočním klubu čekala ještě jedna náročná scéna. „Režisér pak tuto scénu i scény s Martinem Krausem, v nichž se líbáme, natočil rychle a zbytečně je neprotahoval,“ prozradila detaily z erotického natáčení herečka.

Klub, kde se natáčely erotické scény, filmaři nejen přejmenovali, ale také předělali. Tyč na striptýz byla v klubu umístěna jen na jedno odpoledne a natáčelo se v době, kdy byly podzemní prostory pro veřejnost zavřené. „Natáčení probíhalo v neděli od 15 do 19 hodin,“ prozradil deníku Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.