Výročí smrti Bartošové (†48): Smečka kolem Ivety dusí policii! 18 trestních oznámení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výročí smrti Bartošové (†48): Smečka kolem Ivety dusí policii! 18 trestních oznámení

Rok po smrti Ivety Bartošové (†48) padlo už 18 trestních oznámení!
Rok po smrti Ivety Bartošové (†48) padlo už 18 trestních oznámení! (Foto Aha!: Jakub Ludvík, Mária Rušinová, David Kundrát, Marek Pátek)

Za pouhé tři roky přistálo na stolech policistů 18 trestních oznámení, týkajících se tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48). Rekordmanem v jejich podávání je zpěvaččin ctitel Zdeněk Macura (40), nejvíckrát obviněným je vdovec Josef Rychtář (57) a zatím nejúspěšnějším italský hrabě Domenico Martucci (38). A nováčkem v tomto spolku se stal zvukař Standa Lysý (48).

Martucci žaluje Rychtáře

Červenec 2013: VINEN

Za vniknutí na cizí pozemek, krádež a zničení soukromého majetku, ublížení na zdraví matky a dětí a omezování lidské svobody.

Listopad 2013: VINEN

Poté, co Josef posílal italskému hraběti vulgární zprávy, podal na něj Martucci trestní oznámení za stalking a výhrůžné zprávy.

Květen 2014: VINEN

Pár dní po Ivetině smrti na kolejích zažaloval Martucci vdovce za neposkytnutí pomoci a za výhružné zprávy, které mu prý Rychtář psal.

Prosinec 2014: VINEN

Když výhružné a urážlivé SMS od Josefa pokračovaly, rozhodl se Domenico podat další trestní oznámení za stalking a výhružné zprávy.

Macura žaluje Rychtáře

Červenec 2013: ODLOŽENO

„Naléhavě vám podávám trestní oznámení ohledně nebezpečného pronásledování vůči Ivetě Bartošové,“ napsal Macura Policii ČR.

Červenec 2013: VINEN

Po útoku před psychiatrickou léčebnou v Praze-Bohnicích podal trestní oznámení za bezdůvodné fyzické napadení na ulici.

Duben 2014: ODLOŽENO

„Za nepochopitelné a bezdůvodné urážky na adresu mé přítelkyně Vlaďky,“ bránil Macura čest ženy, kterou Rychtář nazval »šlapkou z E55«.

Květen 2014: ODLOŽENO

„Žádám policii, aby prošetřila, zda k místu smrti došla sama, zda na to existují svědci, a aby při vyšetřování prověřovala variantu vraždy,“ řekl Macura.

Srpen 2012: ODLOŽENO

„Podávám trestní oznámení za napadení. Stalo se to před domem paní Bartošové,“ vypověděl Macura a přidal i lékařskou zprávu.

Duben 2013: ODLOŽENO

„Už víc než rok mě pronásleduje, dopouští se stalkingu, nebezpečného vyhrožování, a navíc mě napadl,“ nechal se slyšet Macura.

Červen 2013: VINEN

Se svými podnájemníky podal oznámení za vniknutí na cizí pozemek. Rychtář hledal Ivetu, která frnkla do Itálie, i v Líbeznicích.

Červenec 2013:ODLOŽENO

„Dochází k domácímu násilí (i jeho syna Jana) vůči Bartošové,“ uvedl Macura pár dní před tím, než s Ivetou odjel do Itálie.

Listopad 2013: ODLOŽENO

(syn Jan vinen) Za omezování osobní svobody, napadení a poškozování cizí věci po rvačce na Ivetině koncertu ve Svitavách.

Květen 2014: ODLOŽENO

Za napadení a ublížení na zdraví po rvačce v Uhříněvsi dva dny po smrti zpěvačky, kterou vyvolal provokativním plakátem na plotě.

Červen 2014: ODLOŽENO

„Dnes jsem zaslal podnět k prošetření trestního oznámení na domácí násilí ukončené údajnou sebevraždou,“ pochlubil se Macura.

Podlešáková žaluje Lysého

Květen 2015: BUDE SE VYŠETŘOVAT

Trestní oznámení za pomluvu, když ji označil za prostitutku a milenku vdovce Josefa Rychtáře.

Rychtář žaluje Macuru

Červenec 2013: NEVINEN

Poté, co Bartošová odjela s Macurou do Itálie, podal oznámení na podezření z únosu. „Nebyla ve stavu, kdy by se dokázala svobodně rozhodnout,“ řekl.

Rychtář žaluje Lysého

Leden 2015: VYŠETŘUJE SE

„Poškozuje to mé jméno a taky moje podnikání,“ vytočil se vdovec poté, co se Lysý rozpovídal o orgiích v uhříněveské vile po Ivetině smrti.

Advokát Jan Černý: Počet je neomezený

„Trestní oznámení lze podat buď na policii, nebo na státní zastupitelství, které ho musí vždy přijmout. Postoupí ho příslušnému útvaru policie, ten začne případ prověřovat. Policie pak kauzu buď odloží, nebo zahájí trestní stíhání. Počet trestních oznámení je neomezený,“ říká Černý.

 



Přečtěte si
pozorovatel2013
4. 5. 2015 • 19:29

to je vidět, jak pracuje italská policie a jak pracuje naše. ODLOŽEN. A to platíme z našich kapes. Rychtu prostě někam zavést a seřezat jak psa. To je největší debil, co se kdy narodil.

zzapp
4. 5. 2015 • 01:34

tudíž aspoň něco, TrOzn za pomluvu, že je prostitutka,...bude ODLOŽENO... jen daňoví poplatníci zaplatí za blbku čas,který s tím /policie/ stráví.... naštěstí ne soud.../i jejich plat běží za čas, věnovaný kauzám/...krááásný to stát, tato ČR

citsvet
2. 5. 2015 • 22:23

Bulvár zapoměl v názvu celý národ,neboť nikdo očividně nemohl být slepí.Iveta se vedle hulváta Rychtáře strácela,jak když usichá květina,bez vody a bez slunce.Je smutné,že i tou slepotou trpěli vyšetřovatelé,neboť taková je ochrana v našem státě.Asi si budeme muset zvykat,že zákon není pro utiskované,ale slouží násilníkům,kterých se asi bojí.Zákon se probudí jen aby zaůřadoval už nad násilým zatraceným životem.

akaska
2. 5. 2015 • 16:46

Proč smečka? Já bych řekla, že jedinou smečkou je tady bulvár.

nicnezpravda
2. 5. 2015 • 13:37

Že byla prostitutkou,ńa to měli důkazy..na internetu se nabízela jako escort pod jiným jménem..a u Rychtáře byla protože je neodolatelnej..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.