Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová jako babička selhala! Hlídání nezvládla, upéct vnukům nic nesvede… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová jako babička selhala! Hlídání nezvládla, upéct vnukům nic nesvede…

Iva Hüttnerová
Iva Hüttnerová (Foto: Daniel Černovský)

Když se řekne babička, představíme si většinou něco dobrého k jídlu a vlídné zacházení. V dnešní době prošla jejich úloha v rodině proměnou a Iva Hüttnerová (66) alias Jolana Lepařová z Ordinace v růžové zahradě je toho důkazem.

Hüttnerová se stala babičkou poměrně brzy, už ve čtyřiačtyřiceti letech. „Celá babičkovská instituce je posunutá, dnešní babičky jsou úplně jiné. Dnes je pětapadesátiletá ženská často na vrcholu své kariéry. I já teď pracuju stejně, jako jsem pracovala ve čtyřiceti,“ vysvětlila Hüttnerová svůj názor na dnešní babičky pro magazín MF DNES Rodina.

 

S vnoučaty se vídá jenom občas, a kdo by si myslel, že seriálová Lepařová musí být stejně dobrá babička i ve skutečnosti, ten se plete. „Jako babička jsem celkem neužitečná,“ zhodnotila Hüttnerová sama své babičkovství, hlídání už není potřeba a v kuchyni také nevytvoří vnoučatům zázraky. „Buchty jim neupeču, to ani neumím, ale o hladu je nenechám. Mají rádi třeba můj buřt guláš,“ popsala své gastronomické umění Hüttnerová a dodala, že raději dají přednost restauraci, kde si každý vybere, co má rád.

 

V hereččině případě, už ovšem nedostatek času na hlídání nehraje až takovou roli, protože její vnuci jsou velcí Adamovi je jedenadvacet, Matějovi šestnáct a Janečkovi bude patnáct. Když má Iva Hüttnerová čas, raději s nimi občas vyrazí někam na výlet.



Přečtěte si
ararat
11. 5. 2015 • 12:45

anko přesně tak a vždy píšou jako kdyby někdy pekly buchty oni sami,nic to neumí ale peskovat druhé to jim jde...jak slaboduché máš samozřejmě pravdu

20tina12
8. 5. 2015 • 15:46

Sympatická herečka

anka
8. 5. 2015 • 14:54

Nesmite brat bulvar doslova, urcite si najde cas ve svem zivote pro sve deti a vnoucata. To, ze ten cas deli mezi vsechno to co ji bavi a co umi, je prece v poradku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.