Zuzana Slavíková z Nejslabší! Máte padáka!: Velký návrat drsňačky za 60 000 Kč měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zuzana Slavíková z Nejslabší! Máte padáka!: Velký návrat drsňačky za 60 000 Kč měsíčně!

Po deseti letech přišla další velká příležitost ve Svatbách.
Po deseti letech přišla další velká příležitost ve Svatbách. (Foto archiv FTV Prima, TV Nova)

Pamatujete na obávanou moderátorku novácké soutěže Nejslabší! Máte padáka! Zuzanu Slavíkovou (49)? Už zítra se poprvé objeví v primáckém seriálu Svatby v Benátkách jako sestřička v zubařské ordinaci Arleta Říčanová. A zase bude pěkná semetrika!

„Ráda bych se vrátila do seriálu,“ svěřila před rokem deníku Aha! herečka, kterou jste mohli vidět také v Ordinaci v růžové zahradě. A její přání bylo vyslyšeno. „Arleta je trochu od rány, některé sestry takové bývají, s tím má asi každý nějakou zkušenost,“ popsala svou novou roli Slavíková, která se sama zubařů bojí. „Mám z nich panickou hrůzu. Mám svou zubařku, za níž jezdím z Prahy do Brna, která mi hned ve dveřích ukazuje umrtvovací injekci,” práskla na sebe herečka.


Náplastí na hrůzu ze zubařského prostředí je pro ni honorář. „Její honorář se pohybuje podobně jako u ostatních herců okolo deseti tisíc korun za natáčecí den,“ prozradil Aha! zdroj z hereččina okolí. „A protože její role patří k těm výraznějším, v průměru má kolem šesti natáčecích dní v měsíci,“ dodal. Drsná sestra Arleta tedy herečce vydělá na 60 000 korun měsíčně. Přesnou částku ale televize Prima nechce prozradit. „Výše honorářů herců jsou vázány smluvním tajemstvím, proto se k nim nemůžeme vyjadřovat,“ řekl Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký.



Přečtěte si
mord
14. 4. 2015 • 11:13

A co je nám do toho oxallis ? Proc máš pocit, že nám takovou nedulezitou pitomost musíš sdělit? tak se nedivej, je to dobrovolne ostatní se zase rádi podivaji

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.