Dejdar riskuje zdraví! Hraje s tříselnou kýlou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dejdar riskuje zdraví! Hraje s tříselnou kýlou...

Martin Dejdar ohrožuje vlastní zdraví.
Martin Dejdar ohrožuje vlastní zdraví. (Foto archiv muzikálu Děti ráje, ara)

Kvůli bolestem v tříslech musel Martin Dejdar (50) navštívit lékaře. Ten se zděsil a pohrozil mu neodkladnou operací! „Mám tříselnou kýlu. Vůbec jsem netušil, že je to tak vážné. Byl jsem s ní hrát i hokej,“ svěřil se herec.

Místo pod kudlu se však Dejdar chystá hrát v dalším muzikálu! Jako by nestačilo, že s kýlou křepčí v Mýdlovém princi – v pondělí se v brněnském Bobycentru zúčastnil konkurzu na muzikál Děti ráje, který se od září vrací na scénu. „Oslovil mě Sagvan Tofi, abych se s ním alternoval. Už se střídáme v Mýdlákovi a nějak nám to asi jde, takže teď se budeme už asi alternovat do smrti,“ dodal vysmátý Dejdar. Zřejmě si neuvědomuje, že si zahrává se zdravím.

Bořek Slezáček(47) do Brna přivezl i šestiletého syna Kolju. Ucházel se o dětskou roli Čusbuse. „Kolja o to moc stál. Roky v Dětech ráje se mnou zažil a role Čusbuse se mu strašně líbila. Začal před nedávnem chodit i na hodiny zpěvu, trénoval písničku i text, myslím, že je šikovnej,“ pyšnil se táta Bořek.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.