Jak dostala Taťána Kuchařová hlavní roli ve filmu? Byla to protekce? Čtěte její vysvětlení… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak dostala Taťána Kuchařová hlavní roli ve filmu? Byla to protekce? Čtěte její vysvětlení…

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Foto Aha! – herminapress.cz)

Po světě modelingu dobývá Taťána Kuchařová (27) i svět filmu a zdá se, že poměrně úspěšně. V letošním roce se chystá do kin romantická komedie Správnej dres, kde Miss World dostala jednu z hlavních rolí, dokáže ale vysvětlit, jak se k roli dostala?

Není to její první role, Kuchařovou jsme mohli vidět například ve filmu Donšajni nebo ve třetí sérii seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Sama říká, že herectví je pro ni radost. Modelka absolvovala několik kurzů herectví a zdá se, že má opravdu talent. Jak jinak by mohla získat hlavní roli ve filmu, pro kterou režisér hledal, představitelku tři čtvrtě roku?

„Co se týče filmu, castingy opravdu takto dlouho probíhaly. Režisér Stano Sládeček mě zaregistroval v seriálu Gympl a zavolal mi, že jsem se mu líbila a jestli nechci v herectví pokračovat. Poslal mi scénář a šla jsem na kamerovky,“ prozradila Taťána webu revue.idnes jak získala roli v komedii. Její radost, že byla vybrána z tolika kandidátek, je samozřejmě pochopitelná. Mimo kurzů herectví, se na jejích výkonech podepsal i partner Ondřej Brzobohatý. „Stal se mým nejlepším koučem a skvěle mi nadhazoval scény. Hodně se od něj učím,“ prozradila modelka svůj další recept na úspěchy ve filmové branži. Těšíme se tedy na premiéru filmu a jsme zvědaví, jakou roli ztvární Taťána příště…



Přečtěte si
ararat
1. 4. 2015 • 13:31

VZKAZ MEKOVI

ararat
31. 3. 2015 • 21:13

hnuásnou,..to je ta správná češtin

ararat
31. 3. 2015 • 21:12

stáhni řiť a zasalutuj

bella.
31. 3. 2015 • 12:05

ararat ararat, já respektuji to, že má někdo nick Spring1. nenapadej lidi, jdi dělat něco užitečnýho a hlavně, vyjadřuj se k článkům. čus, ani na tebe nemám čas.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.