Missky a jejich kopačky: Tereza Chlebovská a Pavel Kadeřábek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Missky a jejich kopačky: Tereza Chlebovská a Pavel Kadeřábek

Misska se umí na fotkách s přítelem i ksichtit.
Misska se umí na fotkách s přítelem i ksichtit. (Facebook)

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

Tereza Chlebovská (24) – Česká Miss 2012
Přítel: fotbalista Pavel Kadeřábek (22)
Jak se seznámili: původně to vypadalo, že tvoří pár s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem, s kterým byla hodně vidět. Nakonec ale klofla fotbalistu z pražské Sparty. „První impuls jsem dala já,“ přiznává Tereza, která jeden čas dělala reportérku z fotbalových zápasů a tak ke kopačkám měla blízko. Nakonec prý ale musel Kadeřábek o ni hodně bojovat. Terezy otec je totiž přísný fotbalový rozhodčí, který z její nové známosti nebyl příliš nadšený. Fotbalisty totiž zná až moc dobře. Jejich lásce však dal přece jenom požehnání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.