Missky a jejich hokejky: Veronika Machová a Roman Červenka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Missky a jejich hokejky: Veronika Machová a Roman Červenka

Hokejista Roman Červenka a Miss Veronika Machová se zasnoubili.
Hokejista Roman Červenka a Miss Veronika Machová se zasnoubili. (Foto: Aha! - ara)

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

Veronika Machová (24) – Česká Miss World 2010
Přítel: hokejista Roman Červenka (29)
Jak se seznámili: přes sociální sítě. Pak to šlo už rychle. Veronika se za svým milým ihned rozjela až do mrazivého Omsku do Ruska, kde Červenka hraje. „Hokej se mi vždycky líbil, vždycky jsem fandila,“ říká Machová. A čím ji její láska učarovala? Tučným kontem prý rozhodně ne! „Nejvíce si na něm cením, že je velký džentlmen. Na to, jaká je hvězda, je skromný, pozorný, kdykoli má volno, chce být se mnou,“ pochvaluje si. A už si ho i pojistila. Před Vánoci se jim narodil krásný chlapeček.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.