Missky a kopačky: Vztah Válkové a Klavíka nezačal ani trochu romanticky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Missky a kopačky: Vztah Válkové a Klavíka nezačal ani trochu romanticky!

Jitka Válková randila s fotbalistou Klavíkem.
Jitka Válková randila s fotbalistou Klavíkem. (Foto Aha! TV Barrandov, Pavel Řezáč )

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

Jitka Válková (23) – Česká Miss 2010
Přítel: fotbalista Adam Klavík (24)
Jak se seznámili: přes moderní technologie, čistě neromanticky prostřednictvím sociální sítě. „V dnešní době je to normální,“ říká Jitka. „Nejsem typ holky, která by chodila lovit muže do společnosti. Naše první setkání přišlo díky fotkám, které mi začal Adam lajkovat. Tak jsem mu to oplácela, nakonec jsme si začali chatovat a posílat zprávy. Pak přišlo první setkání, druhé a už jsme se od sebe neodloučili,“ dodává.

Z toho, že kvůli tomu opustila svého bývalého přítele, si hlavu nedělá. „S bývalým přítelem Mírou jsem strávila krásný vztah, ale nakonec jsem zjistila, že ve svém věku potřebuji trošku mladistvé spontánnosti a volnosti, což mi začalo chybět,“ prozrazuje.





Autor:  dan

Přečtěte si
vlaku
28. 3. 2015 • 08:59

Firma, líheň roztahovaček, už na finálovém večírku dohazuje své produkty movitějším klientům, nebo sportovcům. Sportovci jsou pro ně odrazovým můstkem. Berou je do společnosti a seznamují je s různými bytostmi. Roztahovačky pak jdou do betly s tím, kdo má lepší skóre na kontě v bankách. A tak postupně stoupají a vysávají svým mecenášům konta. Dokonce těch 10 dkg smradlavého, z nich udělá seriálové hééérečky. Tak se získává "titul" VIP národa.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.