Bývalá hvězda Ordinace Dana Batulková: Řezali ji motorovou pilou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá hvězda Ordinace Dana Batulková: Řezali ji motorovou pilou!

Ve hře Happy End skončí v péči lékařů jako z hororu.
Ve hře Happy End skončí v péči lékařů jako z hororu. (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Umírá jako na běžícím pásu. V Ordinaci v růžové zahradě Dana Batulková (56) zemřela na selhání jater teď pro změnu na jevišti hraje ženu, která má rakovinu.

Potoky krve jako v seriálu ale na prknech pražského Divadla Rokoko nepotečou. „Paní Batulková má ve hře Happy End hlavní roli. Její postava Carrie onemocní rakovinou a začíná se léčit,“ řekla o tragikomedii, která má premiéru 28. března, manažerka Tereza Mrzenová.

A stejně jako v seriálu, ani ve hře nebude nouze o drastické scény. Batulková skončí na operačním sále, ale místo skalpelem ji budou řezat motorovou pilou! „Zvuky tam k tomu sice jsou, ale pila zapnutá samozřejmě není. Ta hra je napsaná s nadsázkou,“ prozradila Mrzenová s tím, že herečka nebude muset předstírat bolestivé umírání. „Ten konec je takový otevřený. Že zemře, tam úplně řečeno není,“ řekla Aha! manažerka divadla.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.