Zklamaná Mesarošová: Expřítel podvodníček jí dal zákaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zklamaná Mesarošová: Expřítel podvodníček jí dal zákaz!

Tento pár už je minulostí.
Tento pár už je minulostí. (Foto: David Kundrát)

Zdá se, že z rozchodu se svalovcem Markem už se krasavice Dominika Mesarošová (29) oklepala. Ještě sice vzpomíná na to, co všechno s přítelem nemohla, ale teď jako volná, už může zase všechno a moc se na to těší!

S přítelem Markem se modelka rozešla za poměrně dramatických okolností. Teď jako single se opět ukázala ve společnosti. Dominika vyrazila na narozeninovou oslavu pořadatele soutěže Muž roku Davida Novotného. „Na vyhlášení jsem loni byla ještě s bývalým přítelem, ale na soustředění, kde se dá s kluky více poznat, ne. Měla jsem to zakázané,“ vyjádřila se česká krasavice pro Super.cz.

„Ale letos už bych zase na soustředění s klukama, kteří se na Muže roku hlásí, jet měla a hrozně se těším. A nejen proto, že jsou tam ti chlapi, ale vždycky je to tam spontánní, uvolněné, prostě skvělá atmosféra,“ dodala, že na akci Davida Novotného se těší i z jiného důvodu, než jen proto, že společnost jí budou dělat nejkrásnější muži Česka. Po posledním rozchodu se svalovcem Markem možná bude Dominice opravdu stačit jen pohled na pěkná mužská těla. Její poslední přítel si sice nechal vytetovat na své tělo její jméno, ale to neospravedlní fakt, že jí lhal o svém podnikání. Když začali Marka lidé uhánět i u Dominiky doma, sbalil se a odešel s tím, že jí musí chránit před těmi, s nimiž má problém.



Přečtěte si
hejhej
7. 3. 2015 • 18:33

ivoadler: Mesárošová je vyloženě škaredá a hlavně vypočítavá.

ivoadler
6. 3. 2015 • 11:28

Má takovej ovčí ksicht, ale blbá jako ovce není!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.