Radim Fiala obklopen páchnoucími bezdomovci! Dramatické video z jejich doupěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Radim Fiala obklopen páchnoucími bezdomovci! Dramatické video z jejich doupěte!

Natáčel v doupěti bezdomovců. Jeden chudák před ním raději utekl...
Natáčel v doupěti bezdomovců. Jeden chudák před ním raději utekl... (Foto Aha! – Mária Rušinová, archiv TV Nova)

Špína, nepořádek, smrad a zima! Pro Radima Fialu (44) nebylo natáčení Ordinace v růžové zahradě v pražské Hostivaři rozhodně žádnou procházkou růžovou zahradou. Jeho postava doktora Petra Hanáka skončila v dramatickém čtvrtečním díle jako bezdomovec, a ještě mezi plameny.

Televizní štáb si našel pro scénu požáru opravdové doupě, kde lidé bez domova přebývají. „Všechno tady proto bylo reálné, včetně smradu a nepořádku,“ svěřil deníku Aha! režisér Marián Kleis.

Místní dokonce o »nebezpečném« příbytku vědí. „Jsou tam a nedělají tam nic pěkněho, mělo by se s tím něco udělat,“ řekl deníku Aha! pracovník nedaleké stavby. Boudu u trati za pražským hostivařským nádražím si přes dezolátní stav musel štáb pronajmout. Podle informací deníku Aha! má totiž »dům« dokonce tři majitele, kteří s natáčením nebezpečné scény souhlasili.

„Okna i dveře byly zadělané cihlami, museli jsme to odstranit. Našli jsme uvnitř reálného muže, který raději utekl. Podle všeho se dovnitř dostávají přes střechu. My jsme si uklidili jen jednu část u vchodu, která byla pro záběr použita,“ vysvětlil deníku Aha! režisér s tím, že požár vyrobili pyrotechnici tak, aby se následně nemuselo nic moc uklízet.

Na video se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.